Category Archives: curs 2013-2014

Gimcana final de curs

Com ja és habitual, últim dia de curs fem una gimcana a la plaça del Firal del nostre poble. Tots els alumnes ens repartim en grups i anem passant per les diverses proves. Un cop acabada, mengem un gelat i despedim als alumnes de 6è.

Aquest final de curs els alumnes de l’escola el Rodonell ens hem preparat unes danses d’arreu del món per poder-les ballar el dia del sopar de Germanor. Aquí teniu les fotos de l’assaig general.

St. Sant Jordi a l’escola

El passat 23 d’abril l’escola El Rodonell va celebrar la diada de St. Jordi.
Com cada any els alumnes de 6è van muntar la parada de llibres i roses davant l’escola.
100_6515 [800x600]

Al mati, els alumnes de CI van escoltar contes dels estudiants de TEI de l’institut de la Bisbal, i de la Helen Bou (mare d’en Tim i la Rita), la Mònica Marull (mare de l’Àurea) i d’en Quim Bover (avi de la Martina).

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES PER VENIR, HA ESTAT UN PLAER PODER-VOS ESCOLTAR!!

Els alumnes d’EI també van escoltar contes, molt ben preparats, dels alumnes de grau superior d’Educació Infantil. A més ens van fer fotos de princeses, dracs i cavallers, i van visitar la parada dels alumnes de 6è.

Després d’esmorzar es van lliurar els premis del concurs anual de St. Jordi. Els alumnes d’EI i CI, participaven en la modalitat de dibuix, sota el títol ” Avui plou, però… no és aigua!”.
I els alumnes de CS, amb el mateix títol participaven en la modalitat de redacció.

A la tarda van fer l’intercanvi de llibres.

PROJECTE LES ARTS

DURANT AQUEST TRIMESTRE TOTS ELS NENS I NENES DE L’ESCOLA HEM TREBALLAT EL PROJECTE INTERDISCIPLINARI DE “LES ARTS”.
CADA CICLE HEM ESTUDIAT UNA ART CONCRETA: ELS D’EDUCACIÓ INFANTIL LA PINTURA, CICLE INICIAL L’ESCULTURA, CICLE MITJÀ LES ARTS ESCÈNIQUES I CICLE SUPERIOR LA MÚSICA I LA DANSA.

COM A CLOENDA DEL PROJECTE, CADA CICLE VA EXPLICAR A LA RESTA DE COMPANYS, TOT EL QUÈ HAVIA APRÈS SOBRE EL TEMA. A MÉS A MÉS ELS ALUMNES D’EDUCACIÓ INFANTIL I CICLE INICIAL VAM MUNTAR UNA GRAN EXPOSICIÓ AMB LES OBRES D’ART QUE HAVÍEM CREAT. TOTHOM QUI VA VOLER VA PODER VISITAR-LA. VA SER TOT UN ÈXIT!!!

PER FINALITZAR LA SETMANA DE CLOENDA, TOTS ELS ALUMNES VAM FER DIFERENTS CREACIONS ARTÍSTIQUES AMB ELEMENTS DE LA NATURA ALS PATIS DE L’ESCOLA, LAND ART. HA SIGUT UN PROJECTE MOLT INTERESSANT I HEM APRÈS MOLTES COSES MENTRE ENS DIVERTÍEM CREANT. AQUÍ EN TENIU UNA PETITA MOSTRA.

EDUCACIÓ INFANTIL

CICLE INICIAL
Els alumnes de CI vam fer la presentació de l’escultura. Es vam organitzar per grups: El grup dels guies del museu, el grup de l’escultures humanes i el grup de l’exposició. Us deixem les fotos d’aquell dia:

Divendres van fer Land Art

CICLE MITJA
Els de cicle mitja ens vam organitzat per grups i cada grup feia jocs de teatre.

El divendres van fer Land Art

CICLE SUPERIOR
Els de cicle superior vam treballar el cant coral i la dansa.

El divendres juntament amb els de cicle mitja van fer Land Art.

Carnestoltes 2014

Avui tota l’escola ha celebrat el carnestoltes. Al mati hem fet la tradicional desfilada. Cada curs anava disfressat d’una temàtica diferent i feia una desfilada per la passarel·la improvitzada al pati de l’escola. A la tarda hem anat a dinar tots junts a la pineda.

P3- Pirates

 

De Dijous Gras

P4- Pistolers i princeses

De Dijous Gras

P5- Superherois

De Dijous Gras

1r – Fantasmes

De Dijous Gras

2n- Castellers

De Dijous Gras

3r- Halloween

De Dijous Gras

4t- Lladres i polis

De Dijous Gras

5è- Zoombis

De Dijous Gras

6è- Hippies

De Dijous Gras