Category Archives: CIRCULARS

16 d’octubre dia la consciènciació de l’aturada cardíaca

Avui han vingut la Dolors Alsina, metgessa del SEM i en Ramon Bosch, infermer del SEM, a explicar-nos com hem d’actuar en cas que una persona es quedi inconcient. Els alumnes més petits han après la importància de demanar ajuda el més ràpid possible, ja sigui a un adult o bé trucant al telèfon 112.
Els alumnes més grans, a part han fet la maniobra frontal-mentó per saber si una persona respira i, a com col.locar les persones inconscients que tenen respiració en una posició segura.

1 D’OCTUBRE DIA DE LA GENT GRAN

Dimarts 1 d’octubre a l’escola vam celebrar el dia de la gent gran. En aquesta festa ens varen acompanyar els avis i àvies d’alguns dels nostres alumnes i voluntaris/es del poble. Ens van explicar a què jugaven quan eren petits, i com fabricaven les seves pròpies joguines.

De GENT GRAN
De GENT GRAN

CIEIMoltes gràcies a tots i totes els avis i àvies!!!
Veure els ulls dels vostres néts admirant-vos no té preu!!
També agraïr als pares i mares la seva col·laboració!!!

MATERIAL COMPRAT PER L’AMPA

Des de l’escola volem agraïr a l’AMPA l’esforç que han fet per poder comprar material a cada cicle.
Els alumnes d’Educació infantil podran gaudir d’unes fantàstiques biblioteques l’aula i d’uns baguls pel pati per poder-hi guardar les joguines.Els alumnes de Cicle Inicial disposaran de jocs i llibres de lectura.

Els alumnes de Cicle Mitja ja poden utilitzar un nou projector (instal.lat de forma permament al sostre) la seva corresponent pantalla i un ordinador portàtil per poder veure les imatges.

Els alumnes de Cicle Superior una dotació de llibres en castellà de l’editorial edebè.

I d’educació física : pilotes toves, pilotes multiesports, javelines, testimonis, maons i barres de psicomotricitat, dos matalassos i raquetes.

Des del claustre de l’escola volem agraïr a L’AMPA l’aportació tan gran que ha fet aquest curs en la compra d’aquest material. De ben segur serà molt profitós per tots els alumnes!!

Concurs de la carbassa

CONCURS DE LA CARBASSA

 

Ingredient principal: CARBASSA
Cal presentar: Un plat elaborat
La recepta amb el nom del plat i signada amb un pseudònim.
* La recepta s’ha de presentar dins un sobre. Hi ha d’haver el pseudònim escrit al sobre i a dins un paperet doblegat amb el vostre nom real.
DIA D’ENTREGA: dilluns 10 de desembre.
LLOC: Menjador de l’escola
PREMI : LA FANTÀSTICA CARBASSA DE L’HORT
QUE ES DONARÀ EL DIVENDRES DE LA FESTA.
Animeuvos!!!!!!