Category Archives: curs 2010-2011

Molta sort!

img_2079-large3

Des d’aquí acomiadar els nois i noies que aquest curs deixen l’escola per a començar la seva nova vida d’estudiants de secundària. Ha sigut un plaer tenir-vos tots aquests anys amb nosaltres.

Els mestres i les mestres

Escola Los Naranjos (El Salvador)

La nostra relació iniciada el curs passat amb el projecte solidari Pro-Educart continua. En aquesta ocasió els alumnes de l’escola Los Naranjos ens han enviat una carta juntament amb uns dibuixos a través de la Cristina, una representant.
Moltes gràcies i bon estiu companys/es! Fins la pròxima!

Xarop Clown

Ahir van venir a l’escola dos representants de Xarop Clown, pallassos d’hospital. Ens van explicar la feina que fan a l’Hospital Trueta de Girona dos dies a la setmana i una mica com es preparaven i com treballaven amb els nens i les famílies. En acabar la seva explicació, que en més d’un moment ens va emocionar, en Ferran els va fer entrega del xec de 2400€ que vam recollir el dia de la cursa solidària. Després de la seva explicació estem encara més convençuts de que l’elecció de Xarop Clown com a destinataris de la nostra activitat solidària d’aquest curs va ser molt encertada.

Moltes gràcies, Xarop Clown, per compartir amb nosaltres la vostra feina!
I a totes les famílies, mestres i alumnes, gràcies altra vegada per les vostres aportacions!