Una tarda de música!!

El divendres 12 de març per la tarda, els nens i nenes de P5 (saxos i flautes), vam rebre la visita d’en Fede, un noi que li agrada molt la música i es va oferir per venir a ensenyar-nos tot d’instruments de percussió.

Vam veure com es tocaven, ens va explicar el seu lloc de procedència i el millor de tot va ser que cadascú va poder escollir l’instrument que més li va agradar i el va poder tocar!!!!

Vam observar instruments típics de la música tradicional catalana com el timbal i el tabalet, el caixó flamenc d’Andalusia, el djembe i el pal de pluja d’Àfrica, els claus, els bongos i el güiro de Cuba, els esquellots i l’ou de llatinoamèrica, la darbuka procedent de l’Orient Mitjà, i no ens deixéssim l’instrument que va agradar moltíssim; la caixa de la bateria i els seus plats (splas, xinès i raid).

Ens va agradar moltíssim i esperem poder-ho repetir en una altra ocasió.

Moltes gràcies Fede!!

Una tarda de música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *