Projecte del cel

EL CEL. Aquest ha estat el tema escollit per l’equip docent per treballar al llarg del curs. Es va iniciar el segon trimestre i hi participen tots els alumnes de l’escola. Cada nivell treballarà alguns aspectes del projecte i en faran un treball conjunt.
Vam iniciar el projecte preguntant als nens i nenes què sabien del cel. Els infants de P3 ( Maraques i Panderos) van parlar del Sol; els de P4 (Gralles i Guitarres) de la Lluna; els de P5 (Saxos i Flautes) dels planetes i el grup de 1r. (Tambors) van parlar de l’univers. Amb totes aquestes idees vam confeccionar un moral.
Paral·lelament, vam organitzar uns tallers intercicle on vam poder inspirar-nos amb les obres d’art de diferents artistes com Kandinsky, Pollock i Miró. Vam crear amb diferents materials el cel i les constel·lacions, unes obres d’art que es poden veure exposades al porxo de l’escola. Més endavant, vam dedicar unes sessions de tallers a confeccionar els planetes del Sistema Solar amb paper maixé i que també vam penjar del sostre del porxo. El resultat ha estat genial i ens agrada moltíssim!!!  
Per les vacances de Pasqua vam demanar la col·laboració de les famílies. La idea va ser que confeccionéssin amb material reciclable elements que poguéssim penjar al nostre univers. Aquesta proposta ha estat molt motivadora! Tenim una gran varietat de cohets i avions, d’estrelles, naus especials, astronautes… tot amb molt d’enginy! Moltes gràcies.
L’esforç de tots i totes ens permet gaudir d’aquest fantàstic espai!!

Clicant a l’àlbum podreu veure el procés d’elaboració.

TALLERS 07-08

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *