Sortida a Marineland

El dilluns 15 de març els nens i nenes d’Educació Infantil vam agafar l’autobús direcció Pallafolls. Quins nervis, quina emoció!!!!! Anàvem a veure dofins!!!!

A l’arribar de seguida vam veure la piscina, però havíem d’esmorzar i les aus ens esperaven en el seu anfiteatre  per fer-nos el seu espectacle.

N’hi havia de tot tipus i de diferents plomatges. Ens van saludar, ens van fer petons i ens van ensenyar què sabien fer, encaixos, tocar la campana, i conduir un cotxe. Va ser molt divertit!!!

Seguidament, els dofins i els lleons marins s’estaven preparant per fer-nos l’espectacle. Un cop asseguts, els lleons marins ens van saludar i ens van fer una sessió molt divertida, saltant, caminant i nedant. I  per fi van sortir els dofins, com nedaven per dins l’aigua!!!!

La seva benvinguda va ser esquitxar-nos però ja anava bé perquè feia molta calor!!

De seguida es van posar a saltar i fer tombarelles a l’aire. Com ens va agradar!!!  Ens van deixar a tots ben bocabadats!!!

Per torns, mentre uns estàvem al parc jugant,  els altres vam fer l’activitat proposada: “diferències entre aus i animals marins”.

En acabar teníem tanta gana que ens vam menjar de seguida l’entrepà. I abans de marxar vam poder fer una volteta pel parc i fer-nos una foto tots junts, l’autobús ja ens esperava per marxar!!!

Marineland P5

3 thoughts on “Sortida a Marineland

 1. mbatll37 Post author

  Hola Diego!!
  VA SER UNA EXCUSIÓ QUE US VA AGRADAR MOLT!!
  LLEONS MARINS, DOFINS, LLOROS,… QUIN ESPECTACLE!!
  UNA ABRAÇADA!
  Marta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *