ELS TITELLES I EL TRENET DE PALAU!

El passat dimarts 4 de març els Panderos i les Maraques de P3 i les Gralles i les Guitarres de P4 vam anar d’excursió tot el dia a Palau-solità i Plegamans. Després d’esmorzar a la plaça de l’Ajuntament, i per grups, vam poder visitar el taller de titelles de la Companyia Teia Moner. ( Us recomanem que visiteu la seva web http://www.teiamoner.com/ ). 

Ens van explicar el conte del Patufet amb ombres de colors, vam veure un audiovisual dels diferents models de titelles ( els titelles de dit, de guant, de fil, de pal…) vam compartir junts una estona molt divertida.  Vàrem poder manipular diferents tipus de titelles, jugar, els vam poder veure i gaudir de ben aprop. Tot seguit i en petit grup vam poder construir un titella, el petit indi, per emportar-nos a casa. Ens ho vam passar molt bé!!!

Al migdia vam anar al parc de Palau per pujar al Trenet, va ser tota una aventura! Després de dinar vam poder jugar tots plegats al parc.

Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *