RACONS SEGON TRIMESTRE

Podeu veure un recull dels racons del 2n. trimestre de matemàtiques i llengua. Els racons els fem els dijous i divendres al matí i ens serveixen per a reforçar diferents aspectes tant de la llengua com de les matemàtiques.

Cada sessió escollim quins racons volem fer i així a poc a poc anem treballant tots els aspectes d’aquestes àrees, amb activitats  divertides, adaptades als diferents nivells. Tenim més d’un mestre a l’aula per ajudar-nos quan ho necessitem.

Aquest article ha estat publicat en Català, General, Matemàtiques, Tortugues. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a RACONS SEGON TRIMESTRE

  1. Isabel Domingo Beltran diu:

    Una de les activitats més agraïda, sobretot, la de matemàtiques ????

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *