HEM FET “SLIME”!

Segurament ja ho sabeu gràcies a  la revista, però també us ho volíem explicar pel blog… hem fet Slime! Tot va començar fa unes setmanes, quan vam treure un slime a classe de castellà (quan no tocava) i arrel d’això vam començar a parlar de què és l’slime. L’slime és una massa elàstica i viscosa amb la que pots jugar i que està molt de moda. Com estàvem engrescats amb aquest tema, se’ns va proposar treballar la recepta de l’slime i acabar fent-lo a plàstica! La idea ens va engrescar molt!

Primer vam començar fent una recerca de les diferents receptes d’slime que hi ha. Mirant vídeos a l’ordinador vam veure que existeixen moltes maneres de fer Slime. Ara bé, alguns dels materials no els coneixíem i vam haver de buscar què eren.

En Gerard ens va portar una recepta que ell tenia a casa, i entre aquesta i les que vam trobar, vam començar a escriure a castellà la recepta de l’Slime que faríem a plàstica. També la Dúnia ens va portar a classe un exemple d’slime molt original fet amb boletes de porexpan que havia fet a casa. I la Uxue un de comestible fet amb núvols de sucre que ens va deixar tastar!

Vam decidir que la recepta més fàcil i la que tindria més probabilitats d’èxit seria la que es fa amb cola blanca, espuma d’afaitar o detergent líquid i amb solució òptica (que ara sabem que és el líquid que s’utilitza per conservar les lentilles). També vam afegir colorants, boletes i purpurina per aconseguir uns slimes més divertits.

Ens vam dividir en quatre grups i vam anar seguint les passes que havíem aprés anteriorment fent la recepta. A l’hora d’afegir els colorants va ser molt divertit, ja que vam poder experimentar amb els diferents pigments, per exemple, com no teníem verd, vam afegir pigment groc i blau fins que vam aconseguir el color que volíem. Vam poder comprovar que l’ordre dels factors SI que altera el producte, ja que en alguns casos ens vam saltar l’ordre a l’hora d’afegir els materials i la recepta no va acabar de funcionar.

Hem de reconèixer que als nostres slimes els va faltar consistència, però segurament també va ser degut a que no vam poder remenar tot el temps que calia. Però vam aconseguir fer cinc slimes amb textures, consistència i colors diferents i la veritat és que estem molt contents!

                 

Aquest article s'ha publicat dins de Castellà, Plàstica i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *