ÈPOCA ROSA DE PABLO PICASSO

La classe de les tortugues seguim treballant l’obra i la vida de Pablo Picasso. El trimestre passat vam estar fent la seva època blava, i ara hem començat a treballar la seva època rosa.

En aquesta època rosa en Picasso estava més alegre (i a més estava enamorat) i pintava amb colors que reflectien el seu estat d’ànim, com el taronja, el groc, el vermell, els rosats, el marró… Hem estat mirant imatges dels seus quadres i hem vist que en aquesta època ell solia pintar escenes de la vida al circ, com arlequins, malabaristes, mims, pallassos…

Vam estar pintant el seu “Autoretrato” de 1907 amb els colors de la època rosa. Vam utilitzar retoladors i plastidecors. Aquí us deixem algunes imatges. A sota de la miniatura teniu l’enllaç per veure-les totes.

El quadre que vam fer de l’època blava, “Niño con Paloma”, ara el tenim penjat decorant el passadís.

Aquest article s'ha publicat dins de Picasso, Plàstica, Tortugues i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *