ELS COLORS MELANINA

COM JA SABEU, ESTEM FENT EL PROJECTE: SOM IGUALS? I UNA DE LES COSES QUE HEM FET AQUESTS DIES ÉS FIXAR-NOS EN EL COLOR DE LA NOSTRA PELL. ENS HEM ADONAT QUE NINGÚ TÉ LA PELL DEL MATEIX COLOR, ALGUNES PERSONES LA TENEN MÉS CLARETA I D’ALTRES MÉS FOSCA, I SABEU A QUÈ ÉS DEGUT? DONCS NOSALTRES, LES GRANOTES, SÍ QUE HO SABEM! GRÀCIES A UNA DE LES INFORMACIONS QUE ENS HA FET ARRIBAR LA NOSTRA COMPANYA GRETA, HEM APRÈS QUE EL FET QUE ALGÚ TINGUI LA PELL MÉS O MENYS FOSCA DEPÈN DE LA QUANTITAT DE MELANINA EN LA PELL. LA PELL FOSCA TÉ MÉS QUANTITAT DE MELANINA I LA PELL CLARA EN TÉ MENYS.

PER EQUIPS BASE VAM FER UNA PLUJA D’IDEES PER PENSAR COM PODRÍEM ANOMENAR ALS LLAPIS DE DIFERENTS TONALITATS DE COLOR DE LA PELL. EL PORTAVEU DE CADA EQUIP VA DIR A LA RESTA DE COMPANYS DE LA CLASSE EL NOM QUE HAVIEN TRIAT I EL PERQUÈ. POSTERIORMENT, VAM FER VOTACIONS DE MANERA INDIVIDUAL I EL NOM QUE VA GUANYAR PER MAJORIA VA SER… EL COLOR MELANINA!

PER ACABAR AQUESTA SESSIÓ, ENTRE TOTS VAM PENSAR COM ESCRIURE  UNA CARTA PER DEMANAR A  L’ESCOLA SI ENS PODRIA FER ARRIBAR COLORS MELANINA. LA MARTA VA PORTAR LA CARTA A L’EQUIP DIRECTIU, I AL CAP D’UNS DIES, EN SERGIO ENS VA PORTAR UNS PAQUETS EMBOLICATS AMB PAPER DE REGAL, EREN ELS NOSTRES COLORS MELANINA! QUINA IL·LUSIÓ QUE ENS VA FER! ESTEM MOLT CONTENTS!

VOLEU VEURE UN PETIT RECULL DE FOTOS D’AQUESTS MOMENTS QUE US HEM EXPLICAT? ENDAVANT! CLIQUEU LA SEGÜENT FOTO!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *