EL NOSTRE GERRO DE FANG

BENVOLGUDES FAMÍLIES!

US VOLEM EXPLICAR QUE LES DUES DARRERES SESSIONS DE PLÀSTICA LES HEM DEDICAT A FER EL NOSTRE GERRO DE FANG. EL PRIMER DIA VAM MANIPULAR EL FANG, PRIMER VAM FER UN XURRO FORÇA GRUIXUT, SEGUIDAMENT VAM FER UN FORAT AL MIG AMB EL DIT POLZE, I PER FINALITZAR LI VAM ANAR DONANT FORMA FINS A ACONSEGUIR EL RESULTAT DESITJAT. POSTERIORMENT, VAM DEIXAR ELS GERROS DE FANG EN UNES SAFATES PERQUÈ S’ASSEQUESSIN.

AVUI, HEM REALITZAT LA SEGONA SESSIÓ, HEM UTILITZAT PINZELLS I PINTURA PER PINTAR EL NOSTRE GERRO AMB ELS COLORS QUE MÉS ENS AGRADAVEN, I DECORANT-LO DE MANERA COMPLETAMENT LLIURE.

TOTES LES GRANOTES ESTAN FETES UNES GRANS ARTISTES! HAN QUEDAT UNS GERROS MOLT BONICS I, SOBRETOT, CADASCUN D’ELLS ÉS ÚNIC.

EL RESULTAT FINAL JA EL TENIU A CASA, PERÒ SI VOLEU VEURE FOTOGRAFIES DEL PROCÉS, CLIQUEU LA SEGÜENT IMATGE.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EL CONTE DE LES GRANOTES!

ELS NINGES I LA PRINCESA AVENTURERA

HI HAVIA UNA VEGADA, UNA GRANOTA QUE TENIA UN AMIC ELEFANT. VIVIEN A LA SELVA I ELS HI AGRADAVA MOLT ANAR A LA SEVA ESCOLA ANGELETA FERRER.

EL DIA ABANS DE COMENÇAR LES VACANCES DE NADAL, LA GRANOTA I L’ELEFANT, ANAVEN DE CAMÍ A L’ESCOLA I ES VAN TROBAR A DOS COMPANYS DE LA CLASSE, EL LEÓ I L’UNICORN. QUAN TOTS ELS ANIMALS ESTAVEN AL PATI JUGANT, VAN APARÈIXER DOS NINGES I UNA PRINCESA AVENTURERA!

LA PRINCESA I ELS NINGES ELS VAN DIR QUE VENIEN FUGINT DES D’UN ALTRE CONTE. I L’ELEFANT I LA GRANOTA ELS VAN CONVIDAR A DINAR PAELLA AMB ELLS.

MENTRE DINAVEN VAN APARÈIXER L’ÀNEC, EL CONILL I L’OVELLA AMB UN PASTÍS PER CELEBRAR L’ANIVERSARI DE L’ELEFANT. El PASTÍS ERA MÀGIC I QUAN VAN FER LA PRIMERA MOSSEGADA ES VAN CONVERTIR TOTS EN UNICORNS MULTICOLORS!

QUAN VA MARXAR LA MÀGIA DE CONVERTIR-LOS A TOTS EN UNICORNS, VA VENIR UN RATPENAT I VA FER UN REGAL A L’ELEFANT: L’ATAC DE L’ESCORPÍ, QUE ÉS UN JOC DE CARRERES DE COTXES.

S’HO ESTAVEN PASSANT MOLT BÉ JUGANT AL JOC, QUAN L’ELEFANT VA MIRAR EL RELLOTGE I ES VA ADONAR DE QUE ERA MOLT TARD. HAVIEN DE TORNAR CORRENTS A L’ESCOLA PERQUÈ AQUELLA TARDA ANAVEN A CAGAR EL TIÓ!

LLAVORS EN EL CAMÍ CAP A L’ESCOLA, VAN APARÈIXER ANIMALS QUE NO EREN DE LA SELVA, EREN ELS DE LA SABANA, I CORRIEN ESPANTATS D’UN ALTRE CONTE.

QUAN VA ARRIBAR A L’ESCOLA, L’ELEFANT VA PENSAR QUE EL TIÓ NO HAVIA MENJAT PROU PER CAGAR PER TOTS. ALESHORES, VAN ANAR A BUSCAR MENJAR I LI VAN DONAR POMA, PLÀTAN, TOMÀQUET, PINSO, CEREALS AMB LLET I MANDARINA. LLAVORS EL TIÓ LI VA AGAFAR UN MAL DE PANXA TAN GRAN, QUE VA FER UN PET  DE DIARREA, QUE VA OMPLIR TOTA L’ESCOLA DE REGALS!

HI HAVIA TANTS REGALS, QUE ELS ANIMALS NO SABIEN A QUÈ JUGAR, FINS QUE L’ELEFANT VA DIR:

– HE TINGUT UNA IDEA! JUGUEM A UN JOC DARRERE L’ALTRE FINS TROBAR EL QUÈ ENS AGRADI MÉS. VAN COMENÇAR AMB LA PILOTA DE BASQUETBOL, PERÒ LA CISTELLA ERA TAN ALTA QUE ARRIBAVA FINS A LA LLUNA.

DESPRÉS DE MOLT JUGAR VAN TROBAR EL JOC QUE MÉS ELS VA AGRADAR: EL TRAGABOLES. ELS NINGES I LA PRINCESA AVENTURERA VAN DONAR LES GRÀCIES ALS SEUS NOUS AMICS PER AJUDAR-LOS MENTRE FUGIEN DE L’ALTRE CONTE.

DESPRÉS DE L’ESCOLA VAN TORNAR TOTS A CASA SEVA, MENYS L’ELEFANT QUE VA ANAR A CASA DE LA GRANOTA PERQUÈ AQUELLA NIT S’HI QUEDAVA A DORMIR.

L’ELEFANT ERA MASSA GRAN, TANT QUE VA TRENCAR EL BANY. COM LA GRANOTA NO TENIA ON BANYAR-SE NI FER PIPÍ, VAN HAVER D’AVISAR ALS PALETES PERQUÈ HO ARREGLESSIN. ELS PALETES VAN ARRIBAR EN MENYS D’UN MINUT I VAN ARREGLAR LA BANYERA. LA GRANOTA I L’ELEFANT ES VAN POSAR TAN CONTENTS QUE ELS VAN CONVIDAR A DORMIR I A ESMORZAR.

PERÒ LES SORPRESES ENCARA NO HAVIEN ACABAT. QUAN ESTAVEN DORMINT, VAN APARÈIXER DE SOBTE DOS NINGES. PORTAVEN UN REGAL PER A L’ELEFANT, ERA UNA PILOTA MOLT GRAN, GEGANT! I TAMBÉ, VAN CONVIDAR A DORMIR ALS NINGES. PERÒ LES SORPRESES ENCARA NO S’HAVIEN ACABAT! VA APARÈIXER LA PRINCESA QUE TAMBÉ PORTAVA UN REGAL PER A L’ELEFANT. ERA UNA CORONA GEGANT, MOLT GRAN! DESPRÉS DE TANTA SORPRESA ES VAN QUEDAR TOTS ADORMITS I VAN SOMIAR AMB ELS ANGELETS, ELS NINGES, OVELLES, FOLLETS, DRACS I PRINCESES.

QUAN ES VAN DESPERTAR, VAN MIRAR PER LA FINESTRA I VAN VEURE QUE HI HAVIA NEU. HAVIEN ANAT A FORA A JUGAR AMB LA NEU, HAVIEN JUGAT MOLTA ESTONA I HAVIEN ANAT MOLT LLUNY I TENIEN MOLT DE FRED.  HAN TROBAT AL NINJA. I EL NINJA HA PORTAT A CASA ALS SEUS AMICS  I HAN BEGUT UN TE CALENT.

QUAN VAN ACABAR, ES VAN ADORMIR TOTS. L’ENDEMÀ, LA NEU ES VA DESFER, VAN DECIDIR ANAR TOTS D’ACAMPADA AL BOSC QUE HI HA AL COSTAT DE L’ESCOLA.

VAN CAMINAR PEL BOSC I VAN TROBAR UNA CASA DE PAGÈS ON HI HAVIA UN CAVALL QUE ES DEIA BOIRA. LA BOIRA ELS VA PORTAR AL RIU, AL RIU VAN VEURE MOLTES FLORS LILES I GROGUES. QUAN VAN ARRIBAR, ES VAN TREURE LES SABATES I ES VAN MULLAR ELS PEUS. L’ELEFANT VA AGAFAR AIGUA AMB LA TROMPA I ELS VA MULLAR A TOTS. L’AIGUA ESTAVA MOLT FREDA I LA PRINCESA VA ESTERNUDAR. DESPRÉS VAN MARXAR A CASA I ES VAN ASSECAR L’AIGUA PERQUÈ ESTAVA MOLT FREDA.

DESPRÉS D’ASSECAR-SE, VAN BAIXAR A LA CUINA A PER LA MONA DE PASQUA, VAN MENJAR PASTANAGA I VAN SORTIR A BUSCAR ELS OUS DE PASQUA EN LES FLORS DE LA PRIMAVERA. I VAN FER UN ALTRA VEGADA EL PASTÍS MÀGIC I TOTS ES VAN CONVERTIR EN UNICORNS MULTICOLORS PER SEMPRE.

PASSAVEN MOLTA ESTONA JUGANT AMB EL TRAGABOLES (MÉS O MENYS DUES HORES) I DE COP I VOLTA, VAN ESCOLTAR COM ALGÚ TOCAVA A LA PORTA. ERA EN JORDI DE L’ESCOLA ANGELETA FERRER, I VA PREGUNTAR: “PER CASUALITAT VAU VEURE LES CLAUS DE L’ESCOLA?” I TOTS VAN CRIDAR: “SÍ” LES VAM TROBAR A PROP DEL RIU I LES VAM PORTAR NOSALTRES”.

EN JORDI VA QUEDAR SORPRÈS. RÀPIDAMENT, TOTS VAN ANAR A AMAGAR LES CLAUS A L’ARMARI DEL PASSADÍS SECRET DE L’ESCOLA PERQUÈ EL JORDI NO LES TROBÉS. AL CAP D’UNA ESTONA, VA HAVER-HI UNA GRAN TEMPESTA I NINGÚ PODIA SORTIR D’ALLÀ. QUAN LA TEMPESTA VA ACABAR, VA SORTIR UN SOL RADIANT, LLAVORS VAN DECIDIR ANAR A PER UN REFRESC, I TAMBÉ LI VAN DONAR MENJAR ALS PEIXOS. QUAN ES VA FER DE NIT VAN FER UNA FESTA DE PIJAMA.

L’ENDEMÀ, QUAN TOTS VAN DESPERTAR, VAN DECIDIR ANAR AL PARC D’ATRACCIONS DE PORT AVENTURA! VA SER UN GRAN DIA I ES VAN DIVERTIR MOLT!

“I VET AQUÍ UN GOS, I VET AQUÍ UN GAT, QUE AQUEST CONTE S’HA ACABAT”

CLIQUEU LA  FOTOGRAFIA DEL CONTE I PODREU VEURE  LES APORTACIONS FETES PER LES GRANOTES!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

RÚSSIA!

HOLA, FAMÍLIES!

AVUI HA VINGUT A LA NOSTRA CLASSE, LA LISA, LA GERMANA DE LA NIKA I ALUMNA TAMBÉ DE LA NOSTRA ESCOLA.

AMB MOLTA IL·LUSIÓ ENS HA FET UNA EXPOSICIÓ, QUE S’HA PREPARAT MOLT BÉ, SOBRE EL PAÍS DE LA SEVA MARE, RÚSSIA!

PER COMENÇAR, HEM TANCAT LES LLUMS I HEM ENCÈS LA PISSARRA DIGITAL PER TAL DE VISUALITZAR UN POWERPOINT. PRIMERAMENT, LA LISA ENS HA ENSENYAT UNS PELUIXOS BASTANT CONEGUTS PER TOTS I TOTES, “LA MASHA Y EL OSO”, UNS DIBUIXOS ANIMATS QUE SÓN DE RÚSSIA!. SEGUIDAMENT HEM OBSERVAT LA BANDERA D’AQUEST PAÍS I HEM COMENTAT QUINS COLORS TÉ. I SABEU QUÈ? RÚSSIA ÉS EL PAÍS MÉS GRAN DEL MÓN! HO SABÍEU? ENS HEM QUEDAT MOLT SORPRESOS! ÉS TAN GRAN, QUE QUAN A UNA PUNTA DEL PAÍS LES PERSONES VAN A DORMIR, A L’ALTRA PUNTA ES DESPERTEN! I HI HA MÉS DE 38 IDIOMES A LES DIFERENTS REGIONS RUSSES!

LA LISA ENS HA FET SABER, QUE EN L’IDIOMA RUS ES FA SERVIR L’ALFABET CIRILIC I HEM POGUT VEURE LES LLETRES QUE EL FORMEN I COM ES PRONUNCIEN, ALGUNES LLETRES SÓN IGUALS QUE LES DEL NOSTRE ALFABET, PERÒ D’ALTRES SÓN COMPLETAMENT DIFERENTS. TAMBÉ, HEM APRÈS QUE  RÚSSIA, TÉ UN ESTIU MOLT CURT I CALORÓS, I PER CONTRA L’HIVERN ÉS LLARG I  MOLT FRED AMB MOLTÍSSIMA NEU! ARA JA SABEM, QUE L’INSTRUMENT TÍPIC RUS S’ANOMENA BALALAIKA I QUE LA NINA TÍPICA RUSSA ÉS LA MATRIOSKA, I HEM POGUT VEURE ALGUNES QUE HA PORTAT LA LISA! PER FINALITZAR AQUESTA EXPOSICIÓ, LA LISA I LA NIKA, ENS HAN REPARTIT A CADASCÚ EL SEU NOM EN RUS! ENS HA AGRADAT MOLT AQUEST DETALL!

MOLTES GRÀCIES LISA PER HAVER-NOS EXPLICAT TANTES COSES DE RÚSSIA QUE NO SABÍEM! GRÀCIES!

SI VOLEU VEURE UN PETIT RECULL DE FOTOGRAFIES SOBRE AQUESTA EXPOSICIÓ, CLIQUEU LA SEGÜENT IMATGE. ESPREM QUE US AGRADIN!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TALLER AUDIOVISUAL: MOLT MÉS QUE PARAULES

HOLA, FAMÍLIES!

AQUEST DIMECRES LA CLASSE DE LES GRANOTES HA REBUT LA VISITA D’EN JORDI, EL MOTIU D’AQUESTA, ERA LA REALITZACIÓ D’UN TALLER AUDIOVISUAL SOBRE EL CINEMA MUTENS HA AGRADAT MOLT PERQUÈ LES ACTIVITATS ESTAVEN RELACIONADES AMB LES EMOCIONS: TRISTESA, POR, ALEGRIA I RÀBIA.

PRIMER HEM VISUALITZAT UNS VÍDEOS MOLT BREUS DE L’ACTOR CHARLES CHAPLIN I NOSALTRES HAVÍEM D’IDENTIFICAR COM SE SENTIEN ELS PERSONATGES A TRAVÉS DE L’EXPRESSIÓ DEL SEU COS; DESPRÉS, HEM DUT A TERME UNA ACTIVITAT ON, PER GRUPS, HAVÍEM D’ESCOLTAR UNA MÚSICA I BALLAR SEGONS EL QUE ENS TRANSMETIA LA MELODIA. FINALMENT, ENS HEM CONVERTIT EN ACTORS I ACTRIUS: HAVÍEM DE REPRESENTAR UNES ACCIONS DETERMINADES I LA RESTA DE LA CLASSE HAVIA D’ENDEVINAR DE QUÈ30 ES TRACTAVA.

ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ! CLIQUEU LA SEGÜENT IMATGE PER VEURE UN PETIT RECULL DE FOTOGRAFIES SOBRE EL TALLER, ESPEREM QUE US AGRADI!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EL SENEGAL!

HOLA, FAMÍLIES!

AVUI HEM REBUT LA VISITA DE DUES ALUMNES DE TERCER DE LA NOSTRA ESCOLA, LA SALI I LA SIRE, HAN VINGUT A EXPLICAR-NOS AMB MOLTA IL·LUSIÓ MOLTES COSES SOBRE EL SENEGAL, EL PAÍS DELS SEUS PARES.

HEM VISUALITZAT UN POWERPOINT I ENS HAN EXPLICAT: QUI SÓN, D’ON SÓN LA SEVA FAMÍLIA I PERQUÈ TENEN EL COLOR DE LA PELL MÉS FOSCA QUE NOSALTRES. TAMBÉ, ENS HAN ANOMENAT ELS NÚMEROS DE L’U AL DEU, EN DOS IDIOMES QUE UTILITZEN AL SENEGAL, EL MANDINGA I EL FULA, I HEM OBSERVAT DUES FOTOGRAFIES DELS PARES DE LA SALI I LA SIRE. SEGUIDAMENT, HEM VIST UN VÍDEO ON HEM POGUT VEURE UNA DANSA TÍPICA DEL SENEGAL, I ENS HAN FET SABER QUE LES CASES D’ALLÀ ESTAN FETES AMB PEDRES I FANG (PARETS) I AMB PALLA (SOSTRE). UNA ALTRA COSA QUE ENS HAN COMENTAT, ÉS QUE EL MENJAR MÉS TÍPIC DEL PAÍS ÉS L’ARRÒS, I QUE ALGUNES PERSONES EL MENGEN UTILITZANT UNA CULLERA I D’ALTRES HO FAN AMB LES MANS.

POSTERIORMENT, LA SALI I LA SIRE, HAN TRET D’UNA CAPSA, INSTRUMENTS TÍPICS DEL SENEGAL, COM UNA MARACA I UN DJEMBÉ, I ENS HAN EXPLICAT COM ES TOCAVEN PERQUÈ SONESSIN I  ENS HAN INFORMAT DE QUÈ ESTAVEN FETS CADASCUN D’ELLS. A CONTINUACIÓ, HEM POGUT VEURE DIVERSA VESTIMENTA TRADICIONAL DEL SENEGAL I ENS HAN EXPLICAT QUE TOTA ESTÀ FETA A MÀ.

PER ACABAR HEM OBERT EL TORN DE PREGUNTES I MOLTES GRANOTES HAN PREGUNTAT CURIOSITATS I LES DUES NENES ENS LES HAN RESOLT!

QUANTES COSES NOVES HEM APRÈS SOBRE EL SENEGAL! MOLTÍSSIMES GRÀCIES, SALI I SIRE PER VENIR A EXPLICAR-NOS TANTES COSES! ENS HA AGRADAT MOLT LA VOSTRA EXPOSICIÓ!

SI VOLEU VEURE UN PETIT RECULL DE FOTOGRAFIES CLIQUEU LA SEGÜENT IMATGE.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SANT JORDI

EL 23 D’ABRIL ÉS UN DIA MOLT ESPECIAL: LLEGENDES, ROSES, LLIBRES, DRACS… LA DIADA DE SANT JORDI ÉS, SENSE DUBTE, UNA DATA ASSENYALADA ALS NOSTRES CALENDARIS.

A L’ESCOLA, PER CELEBRAR-HO, AL LLARG DE LA SETMANA HEM FET TITELLES AL RACÓ DE PLÀSTICA, HEM FET LA REPRESENTACIÓ DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI A L’HORA DE PSICOMOTRICITAT, HEM PINTAT AMB RETOLADORS UNA ROSA QUE S’HA CONVERTIT EN UN PUNT DE LLIBRE, ON TAMBÉ PODREU VEURE EL POEMA QUE VAM INVENTAR LES GRANOTES  I EL DIBUIX QUE VAM REALITZAR ENTRE TOTS I TOTES AMB FIGURES GEOMÈTRIQUES. AVUI HEM COMENÇAT EL MATÍ FENT UNA ROSA AMB PLASTILINA; DESPRÉS DEL PATI, HEM TORNAT A REPRESENTAR LA LLEGENDA DE SANT JORDI I HEM FET LA DANSA DE LA CANÇÓ QUE HEM TREBALLAT EN LES DARRERES SESSIONS DE MÚSICA, “SANT JORDI JA ARRIBA” DE LA DÀMARIS GELABERT, DURANT LA TARDA, HEM POGUT ESCOLTAR 3 CONTES DIFERENTS, GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DE DIFERENTS FAMÍLIES.

ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ! US DEIXEM AMB UN PETIT RECULL D’IMATGES PERQUÈ PODEU GAUDIR DE LES ACTIVITATS QUE HEM FET (CLIQUEU LA SEGÜENT IMATGE) I L’ENLLAÇ PER VISUALITZAR LA DANSA DE SANT JORDI! ESPEREM QUE US AGRADI!!!

https://youtu.be/EreoaWwZsLI

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA NOSTRA MONA!

HOLA, FAMÍLIES!

US VOLEM ENSENYAR EL RESULTAT DE LA DARRERA ACTIVITAT PLÀSTICA QUE HEM DUT A TERME A LA CLASSE DE LES GRANOTES, LA NOSTRA MONA DE XOCOLATA!

DURANT LA PRIMERA SESSIÓ, VAM CONVERSAR UNA MICA SOBRE COM EREN LES MONES QUE ENS HAVIEN REGALAT I SEGUIDAMENT VAM PINTAR LA NOSTRA MONA UTILITZANT PINZELLS I XOCOLATA DESFETA! QUINA BONA OLOR A XOCOLATA QUE FEIA MENTRE PINTÀVEM! TOTA UNA TEMPTACIÓ NO MENJAR-LA O LLEPAR-SE ELS DITS!

AL CAP D’UNA SETMANA, LA XOCOLATA DESFETA JA ESTAVA TOTALMENT SECA I VAM PODER DECORAR-LA DIBUIXANT ELS PERSONATGES QUE TENIA LA MONA QUE ENS HAVIEN REGALAT O BÉ QUE ENS IMAGINÀVEM, TAMBÉ VAM ENGANXAR-HI GOMETS I PLOMES DE COLORS!

QUINS GRANS ARTISTES AQUESTES GRANOTES!

CLIQUEU LA SEGÜENT IMATGE I PODREU VEURE UN PETIT RECULL DE FOTOGRAFIES.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EL MARROC!

BENVOLGUDES FAMÍLIES!

AVUI HA VINGUT A LA NOSTRA AULA, LA MARE D’UNA ALUMNA DE L’ESCOLA I ENS HA ENSENYAT I EXPLICAT MOLTÍSSIMES COSES SOBRE EL MARROC, EL SEU PAÍS.

HEM VIST UN SABÓ NATURAL FET AMB OLIVES QUE ES DIU SABON BELDI, UNA ESPÈCIE DE SORRA QUE BARREJADA AMB AIGUA S’HA CONVERTIT EN UNA CREMA PER HIDRATAR LA PELL QUE S’ANOMENA ELGASUL, TAMBÉ HEM OBSERVAT EL SIWAK, EL QUAL EL FEIEN SERVIR ANTIGAMENT ELS MARROQUINS PER RENTAR LES GENIVES, TAMBÉ HEM POGUT VEURE EL PROCÉS QUE S’HA DE SEGUIR PER APLICAR-SE HENNA A LES MANS I DIFERENTS VESTIMENTES TRADICIONALS DEL MARROC, COM EL KAFTAN I LA JELABA.

SEGUIDAMENT, A TRAVÉS DE LA PDI, HEM VISUALITZAT DIVERSES IMATGES RELACIONADES AMB AQUEST PAÍS: LA BANDERA, ON ESTÀ SITUAT (NORD D’ÀFRICA), PLATS TÍPICS COM EL CUSCÚS, LES MONEDES QUE UTILITZEN (DIRHAMS), L’ALFABET I LA MANERA QUE TENEN D’ESCRIURE (DE DRETA A ESQUERRA), ETC.

HA ESTAT MOLT INTERESSANT I HEM APRÈS MOLTES COSES SOBRE EL MARROC!

SI VOLEU VEURE UN PETIT RECULL DE FOTOGRAFIES D’AQUESTA EXPOSICIÓ, CLIQUEU LA SEGÜENT IMATGE. ESPEREM QUE US AGRADIN!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PER MOLTS ANYS AROA!!!

HOLA A TOTS I TOTES!

AVUI DIJOUS 8 D’ABRIL, HEM CELEBRAT L’ANIVERSARI DE L’AROA!!! ENS HA CONVIDAT A UN PASTÍS BONÍSSIM PER ESMORZAR!

TOTES LES GRANOTES LI HEM CANTAT LA CANÇÓ D’ANIVERSARI QUE  ELLA HA TRIAT, “ANYS I ANYS, PER MOLTS ANYS” I LI HEM LLENÇAT 6 PETONS VOLADORS!

LI HEM FET ENTREGA DEL DIPLOMA D’ANIVERSARI, ON LI HEM ESCRIT DE MANERA INDIVIDUAL, COSES BONIQUES I QUE ENS AGRADEN D’ELLA.  TAMBÉ, L’HEM AJUDAT A DECORAR LA SEVA CORONA DE COLOR BLAVA!!! HA QUEDAT MOLT BONICA!

MOLTES GRÀCIES, AROA PER COMPARTIR AMB NOSALTRES EL TEU SISÈ ANIVERSARI!

T’ESTIMEM!!!

https://www.youtube.com/watch?v=VyMLSJwehyI

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BENVINGUDA PRIMAVERA!

EL PASSAT DISSABTE 20 DE MARÇ VAM DONAR LA BENVINGUDA A LA TAN ESTIMADA PRIMAVERA! COM JA SABEU A LES SGRANOTES ENS AGRADA MOLT AQUESTA ESTACIÓ I ESTEM MÉS ANIMATS I ALEGRES QUE MAI.

AVUI HEM FET UNA ACTIVITAT DE PLÀSTICA QUE ENS HA ENCANTAT, HEM PINTAT AL NATURAL UNA . PER FER-HO HEM UTILITZAT PINTURES I HEM COL·LOCAT LES TAULES DE TAL MANERA QUE TOTHOM POGUÉS VEURE BÉ AQUESTA PLANTA TAN MACA! LES NOSTRES CREACIONS HAN QUEDAT MAGNÍFIQUES I HEM POGUT VEURE COM TOT I MIRAR LA MATEIXA PLANTA CADASCÚ TÉ PUNTS DE VISTA I VISIONS DIFERENTS, PERÒ TOTES SÓN BONES!!!

AQUÍ US DEIXO UN PETIT RECULL DE FOTOGRAFIES ON VEUREU L’ACTIVITAT, I UNES MANDALES DE LA PRIMAVERA QUE HEM REALITZAT MOLT CONCENTRATS MENTRE ESCOLTÀVEM MÚSICA!

GAUDIU DE LA PRIMAVERA I DE LES VACANCES MERESCUDES FAMÍLIES!

Publicat dins de General | Deixa un comentari