TOQUEM INSTRUMENTS!!!

HOLA A TOTS I TOTES!

FA UNES SETMANES QUE A MÚSICA HEM INICIAT EL TREBALL DE SONS CURTS I LLARGS I LA SEVA REPRESENTACIÓ GRÀFICA. HEM DUT A TERME DIFERENTS ACTIVITATS: ESCOLTAR DUES CANÇONS I ESTIRAR D’UN FIL FINS QUE S’ACABESSIN PER DEMOSTRAR LA DURADA DE CADA UNA, HEM UTILITZAT LA NOSTRA VEU I TAMBÉ REALITZAT MOVIMENTS AMB EL NOSTRE COS PER FER SONS LLARGS I CURTS I, FINALMENT, HEM EXPERIMENTAT AMB INSTRUMENTS  DE PERCUSSIÓ DESCOBRINT QUE N’HI HA ALGUNS QUE FAN SON LLARGS I D’ALTRES DE CURTS.

A LA CLASSE DE LES GRANOTES, L’ARRIBADA DELS INSTRUMENTS HA GENERAT MOLTA EXPECTACIÓ I ALEGRIA!

A CONTINUACIÓ, CLICANT LA SEGÜENT IMATGE, PODEU VEURE UN BREU RECULL D’IMATGES ON ELS NENS I NENES HAN EXPERIMENTAT AMB ELS PALS, CRÒTALS, PLATS, TRIANGLES, PICAROLS, MARAQUES, UNA PANDERETA I LA CAIXA XINESA.

ESPEREM QUE US AGRADI!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *