EL PATI I LA RELAXACIÓ

HOLA, FAMÍLIES!

AQUESTA SETMANA, VOLEM COMPARTIR AMB VOSALTRES LA IMPORTÀNCIA DE LES ESTONES DE PATI I LA RELAXACIÓ.

ELS INFANTS NECESSITEN GAUDIR D’UNA ESTONA DE LLEURE I CAL QUE ES PUGUIN ESBARGIR ENTRE CLASSE I CLASSE. PERÒ EL PATI, NO ÉS NOMÉS UN ESPAI PER ESBARGIR-SE, TAMBÉ ÉS UN ESPAI EDUCATIU MOLT I MOLT ENRIQUIDOR, JA QUE EL JOC ÉS UN ELEMENT ESSENCIAL PEL DESENVOLUPAMENT INTEGRAL DELS NENS I NENES. REPRESENTA UN MITJÀ DE RELACIÓ I INTERCANVI AMB EL MÓN QUE L’ENVOLTA.

EL PATI ÉS UN ESPAI DE JOC, DE MOVIMENT, DE DESCOBRIMENTS, D’APRENENTATGES, D’INTERACCIÓ ENTRE ELS INFANTS, ON APRENEN A RELACIONAR-SE, A TOLERAR I ACCEPTAR LA DIVERSITAT, A DIALOGAR, A RESOLDRE CONFLICTES, A SER COMPRENSIUS, A CONVIURE, A PARTICIPAR, A RESPECTAR LES NORMES DE JOC, A SABER COMPARTIR, A CUIDAR EL MATERIAL, I SOBRETOT, LES GRANOTES APRENEN A GAUDIR JUGANT!

EN DEFINITIVA, EL PATI ÉS UN ESPAI DE LLEURE EDUCATIU QUE CAL CUIDAR I APROFITAR.

QUAN ENTREM DEL PATI, ENS TRAIEM L’ABRIC, EL POSEM AL PENJADOR, ENS RETEM LES MANS I INTENTEM RELAXAR-NOS PER TORNAR A LA CALMA. ENS AGRADA MOLT FER MASSATGES ALS COMPANYS I COMPANYES, PERÒ TAMBÉ QUE ENS ELS FACIN A NOSALTRES!

SABEU QUE LA CAPACITAT DE SABER RELAXAR-SE ÉS UNA DE LES TÈCNIQUES QUE PODEN AJUDAR MÉS A LA GESTIÓ EMOCIONAL? PRACTICAR RELAXACIÓ HABITUALMENT  TAMBÉ MILLORA L’AUTOESTIMA, L’AUTOCONTROL I L’AUTOCONCEPTE.

VOLEU VEURE COM LES GRANOTES S’HO PASSEN MOLT BÉ DURANT LES ESTONES DE PATI I LO BÉ QUE SABEN RELAXAR-SE? DONCS CLIQUEU A LES SEGÜENTS IMATGES I VEUREU UN PETIT RECULL D’AQUESTS MOMENTS!

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *