UNA MONA BEN DOLÇA!

Avui us proposem convertir-vos en petits i grans cuiners.

Una activitat que realitzen molt sovint els grups dels més grans és cuinar i com s’aproxima el dia de la mona us proposem fer un postre molt fàcil d’elaborar: brownie de xocolata i farina d’espelta amb nous. 

INGREDIENTS:

  • 200 g. de xocolata de postres (per desfer)
  • 150 g. de mantega
  • 2 ous
  • 75 g. de farina d’espelta (amb farina normal també surt bo)
  • 120 g. de sucre moreno ( és molt dolç i podeu posar menys sucre 80-90g. aprox.)
  • 1 cullerada de postres de llevat (tipus royal)
  • nous al gust ( uns 100 g. està bé)
  • 1 pessic de sal

TEMPS DE COCCIÓ: 25 minuts a 180º (precalentarem el forn abans de començar).

PREPARACIÓ:

  • Desfem la xocolata al bany maria i quan estigui desfeta la retirem del foc i hi afegim la mantega remenant per a que es fongui.
  • Afegim els dos ous i seguim remenant per a que quedi tot ben lligat. Desprès, afegim la farina, el sucre, el llevat i el polsim de sal. Seguim remenant per a que tot quedi ben mesclat.
  • A continuació, afegim les nous (al gust) i preparem el recipient amb paper vegetal o mantega per a que no s’enganxi el brownie.
  • Ho posem tot al recipient i ho enfornem uns 25 min. aproximadament. Quan faci 20 minuts que està al forn, puntxar-lo amb un palet de fusta i si el pal surt net és que ja està fet. Sinó, caldrà deixar-lo uns minutets més.
  • deixar-lo refredar una mica per poder seguir al següent pas.
  • Per últim, la part més divertida és adornar el pastís com cadascú vulgui, i per això podeu posar-li :anissets, plomes, pollets, ous de xocolata, ous durs pintats al nostre gust… poseu-li imaginació i us quedarà una mona ben original i bona!

BON PROFIT!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *