Un dia en d’excursió

El dimecres 9 de maig tota l’escola  vam marxar amb il·lusió per passar un dia d’activitats i aprenentatges al Delte de l’Ebre. Vam aprendre moltes coses sobre animals i natura a l’eco parc. Vam veure: ocells, peixos, tortugues i diferents tipus d’arbres. Vam tenir un molt bon espai per menjar tots plegats i vam aprofitar per jugar una estoneta al parc. Va ser un dia de lo més divertit .

Setmana Cultural

La setmana del dos al quatre de maig hem celebrat la setmana cultural, tota l’escola ens hem vestit de diferents països per conèixer i aprendre la seva cultura: robes, menjar, balls, etc.

Hem visitat: El Marroc, la Índia, la Xina, La mediterrània, Rumania i Mèxic. Per acabar la setmana plena de diferents activitats hem celebrat un tast dels diferents plats típics amb ajuda dels pares. Ens ho hem passat molt bé i estava tot molt bó!

Sant Jordi 2018

Avui 23 d’abril hem celebrat Sant Jordi a l’escola. Hem gaudit de diferents activitats en diferents espais. Els més grans de l’escola han marxat a veure les parades de llibres i roses a la plaça Mercadal.  La resta de l’escola van fer una visita a l’escola Mowgli on ens van rebre amb molta il·lusió i van poder veure el seu gran drac i tota la decoració que van preparar per aquesta diada. 

Tercera trobada joves atletes

El passat dilluns 16 d’Abril vam fer la tercera trobada YAP, conjuntament amb CEE Alba. Amb molta il·lusió tots els nostres petits atletes comparteixen activitats de lleure i esport amb els amics/gues i companys/ es de l’escola Alba. Va ser un matí molt divertit.

Ja estem preparats per fer la trobada final i ensenyar a pares i companys/ es tot el que hem entrenat i après!

Activitat Vella Quaresma

Amb l’arribada de la Vella Quaresma l’ajuntament de Reus ens ofereix un espectacle a la plaça de les Peixateries per serrar les cames de la Vella. Aquest passat divendres dia 2 de Març, la classe dels Pingüins, Taurons i Dofins van poder gaudir d’aquesta actuació. Per les complicacions meteorològiques de la setmana, aquest divendres s’ha celebrat al teatre Bartrina.

Hem gaudit d’un espectacle molt divertit, amb valls i cançons. El matí ha sigut molt agradable amb una bon passeig i una estona d’esbarjo al parc del costat del teatre.

        

 

Ha arribat el Carnestoltes

Aquests dies l’escola estem de festa. El Rei de la gresca ha arribat i ens ha deixat unes consignes que hem de portar per donar la benvinguda a la disbauxa.

VISCA EL CARNESTOLTES!!!

DILLUNS: Una cosa al cap ( barret, cabell pintat,…

DIMARTS: Pijama

DIMECRES: Un mitjó de cada color posat per damunt del pantaló

DIJOUS: Davantal i cara pintada

DIVENDRES: TOTS ENS DISFRESSEM

Dijous al matí anirem a esmorzar amb els nostres companys del CEE Alba per celebrar dijous gras

Divendres els alumnes de l’IMFE del MAs Carandell ens faran un taller de pintura de cares.

A les 11.30 RUA: ESTEU TOTES LES FAMÍLIES CONVIDADES!

US DEIXEM ENLLAÇOS DE LES CANÇONS I CONTES TREBALLATS EN AQUESTS DIES:

https://www.youtube.com/watch?v=MylIDINXLf8

https://www.youtube.com/watch?v=KC6vMOoGuKc

CONTE CARNESTOLTES I LA VELLA QUARESMA:

https://www.slideshare.net/PSU2012/el-rei-carnestoltes-i-la-vella-quaresma-7017811

CONTE CARNAVAL AL BOSC EN SPC:

http://www.edu365.com/primaria/contes/contes_spc/carnaval/index.htm