Fem ARTTERÀPIA a l’Hospici

El passat 17 i 24 d’octubre vam fer visites a l’Hospici. Allà l’Alícia ens va acompanyar a veure l’obra de l’escultor Miquel Blay! Que interessant! Vam veure l’escultura del cap del gegant, i moltes altres de guix, de bronze… Desprès vam fer uns dibuixos de les escultures i vam treballar el fang.

NOTÍCIA DE TV OLOT
L’Artteràpia és una disciplina que utilitza l’art i els mitjans visuals com la principal via de comunicació. I és a través d’aquesta disciplina com els Museus d’Olot han volgut acostar els seus equipaments i exposicions a col·lectius que habitualment no hi van. Per això, un grup d’alumnes de l’escola Joan XXIII, de la Fundació la Fageda i de la Once han realitzat uns tallers d’artteràpia a l’hospici amb el que han visitat l’exposició: Miquel Blay. Sentiment Olotí.

Els tallers es fan durant dos dies més enllà de descobrir l’exposició de Miquel Blay i conèixer una mica més l’escultor olotí, s’han fet diverses activitats creatives amb les que han gaudit de valent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *