1r d’ESO de l’Institut Vallbona d’Anoia, 4 dies al Camp

Aquesta setmana que s’acaba, han estat amb nosaltres els alumnes de 1r d’ESO de l’institut Vallbona d’Anoia, acompanyats de l’Ester i la Mònica.

El dimarts vàrem fer la presentació de les activitats i a la tarda vàrem poder descobrir la història de la duna d’Empúries i les seves particularitats amb l’ajut del GPS. El dimecres no vam estar de sort, ja que havíem d’anar a Ullastret i ens va caure una màniga d’aigua durant gran part del dia. No ens va quedar cap altre remei que activar el pla B i fer activitats dins les aules.

L’endemà dijous el dia es va llevar amb núvols i clarianes que van aguantar fins a quarts de 5 de la tarda, llavors va començar a ploure. Però vam gaudir d’un dia genial per recórrer els aiguamolls de l’Empordà, des del Mas Matà fins al Cortalet i deixar-nos sorprendre per tota la fauna primaveral que es passeja per aquells ecosistemes: cigonyes, flamencs, corbs marins, martinets, agrons, fotges, ànecs, daines, cavalls,… aquests no ens fallen mai.

Lluert, Lacerta bilineata. Foto: Rosa Rovira

Però ara a la primavera cada dia pot ser una sorpresa; aquest dijous els alumnes varen poder veure un Lluert, un preciós llangardaix de color verd.

Si en voleu saber més. cliqueu damunt l’enllaç: Lluert

 

I avui divendres, com a comiat, els nois i noies de l’Anoia s’han passejat per Empúries de la mà dels Déus i dels herois dels mites grecs. Que Asclepi us acompanyi  en el vostre camí educatiu!

 

Per cert, Ester, molta sort en les oposicions!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *