Si, si, si, el pilar ja és aquí!!

pilar de 6 a Manresa

Després de la travessa pel dessert que vam fer la temporada passada, assajant sense parar i no podent portar a plaça cap pilar de 6, aquest any, per fí, el vam poder descarregar a Manresa. Aquest és l’intent més matiner de cap temporada capgrossa, i el fem després d’haver fet un inici de temporada d’assaigs pilaners realment molt bona. S’han pogut descarregar tres pilars de cinc nets amb alineacions diferents, i també s’han descarregat dos pilars de sis amb la xarxa d’assaig. Sense oblidar el quatre de set net fins a dosos amb el pilar de cinc sencer al mig!!Tot plegat ha conduït a descarregar aquest primer pilar de sis, que juntament amb el que van descarregar fa uns dies els Minyons i el que van carregar els de Barcelona, són els únics que s’han vist fins ara.

Ara toca seguir treballant, sense pressa però sense pausa, per intentar superar els resultats de la gran temporada pilanera que els Capgrossos vam fer la temporada 2007.

Som-hi!!

4 thoughts on “Si, si, si, el pilar ja és aquí!!

  1. frikilandi

    Molt bé capgrossos! diumenge si puc em passo per mataró, tirareu el pd7f? sort!

  2. un pescasub

    Felicitats.

    Tot i que el proper diumenge a fer-lo de 7.

    Allí estaré si cal un cop de ma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *