…i després de 4 anys, tornem a folrar el pilar!

pilar-de-7-a-bcn1foto de Xavier Saborido

Doncs ja ho veïeu, hem tornat a folrar l’espadat de sis per fer-lo de set…

Després de 4 temporades “picant pedra” (com diu en Lluis Feliu!) als assajos de pilars, sense poder mostrar a plaça amb justícia la feina que anavem fent, cada temporada per motius diferents (embarassos, lesions, excés de prudència, malaltíes, baixes, etc), finalment aquesta temporada s’ha produït l’esclat de la factoria pilanera capgrossa.

Aquest inici de temporada ha vist com a l’assaig de pilars es feien fins a tres alineacions diferents de pilar de cinc net, es poguessin parir a l’assaig dos pilars de 6 diferents a la part baixa, veure els dos primers pilars de 6 d’escàndol a plaça, i tornar a descarregar el 4 amb el pilar.

I finalment, decidim pujar l’espadat dalt del folre a l’aniversari dels Castellers de Barcelona, després de fer els deures als assajos, per tal de polir l’encaix entre les mans i el terç.

Pilar nerviós però amb la confiança de tenir un espadat de 6 impecable, com mai l’hem tingut, m’atreviria a dir que dels millors que s’han pogut veure en la història pilanera dels darrers anys (amb permís dels monstres pilaners de Vilafranca, Minyons, Vella i Bordegassos!)

Ara toca seguir treballant, polir-lo, i portar-lo a plaça més vegades, i per què no, somiar en un petit grup de persones a sobre un folre per ajudar a un quart blau marí!

One thought on “…i després de 4 anys, tornem a folrar el pilar!

  1. frikilandi

    vinga va! ara a pel pd8fm!!! felicitats a tota la colla pel magnífic pd7f ( no hi he pogut ser-hi però a les imatges de tv sembla que va ser impecable!) . Quan vegis al terç del pilar felicita’l de part meva! 😛
    FrikilandiVerdusco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *