Una nova temporada pilanera…

Bé nois, després de tenir força temps aquest bloc en “standby”, em trec la son de les orelles per escriure quatre ratlles.

Enguany la temporada pilanera comença amb força dubtes i incognites: els verds tenen al Fèlix Miret fent “les amèriques”, però de ben segur que tenen el seu às sota la màniga i ens sorprenen amb un nou segon. Els malves tenen gairebé a tots els components del seu fantàstic pilar de la temporada passada de baixa -l’Àngel amb dues hèrnies discals cervicals, en Ramón operat d’una hèrnia abdominal, la Jordina embarassada….-, la joves presenta dins del programa de la seva flamant i nova cap de colla el clar objectiu d’assolir un pilar fiable i consolidat, els de la vella encara no han ensenyat les seves cartes pilaneres, de Lleida i Sants encara no sabem res…i només els de Barcelona s’han atrevit a mostrar el seu pilar, carregant-lo a la primera de canvi.

I els Capgrossos què hem de fer!? Bé, molts ja ho vau veure a l’assaig del passat divendres. Va ser un assaig molt fructifer. Per primera vegada, es feia l’aleta a tres pilars de cinc nets diferents a la part baixa. Dos d’ells descarregats clarament i l’altre ajudant al terç a la descarregada després de la motxil.la de sortida. I després, eufòria fent arribar a la motxil.la d’entrada de l’enxaneta dos pilars de 6 diferents, i finalment descarregant el pilar habitual les darreres temporades (amb quint i enxaneta novells). Això si, utilitzant per prevenció la xarxa pilanera.

Es pot dir que comencem bé la temporada, treballant adequadament i amb ganes els divendres de set a vuit del vespre. Ara falta que es quadrin bé els calendaris, que les lesions no ens castiguin, i que poguem consolidar la feina, assolint portar a plaça amb èxit aquest pilar, per ensenyar-lo a tot el mon casteller.

Ganes no en faltaran. Aquest pot ser un bon any pilaner pels de blau marí. Confabulem-nos i creuem els dits per a que així sigui!

Salut i força!

One thought on “Una nova temporada pilanera…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *