Caseta del Coll de Bou

IMG_2701

Descripció de l’edificació. Caseta de planta rectangular sense fonamentació.

Les parets són de maó en quart. La porta, única obertura, té una llinda en arc rebaixat de maó pla. La coberta de dos aiguavessos està sustentada per 5 bigues de ciment i la teulada és fabricada amb teula plana. La porta de fusta està pintada de blanc igual que les parets exteriors.


Descripció de l’entorn. 
La caseta es troba aprop del vial de servei de la C-15 entre Vilafranca i La Granada (antiga carretera d’Igualada). Està situada en una vinya podada en cordó. Just al costat de la caseta hi ha un ametller.
L’entorn visual cap a llevant ha estat alterat pel talús de la nova C-15.

 

 

Recorregut des de l’Institut Alt Penedès de Vilafranca. Sortim de l’institut i enfilem pel Carrer de Sant Pere fins arribar a la Plaça de la Vila. Seguim pel carrer dels Ferrers, Santa Magdalena, passem per davant del cementiri i anem pel carrer de Guardiola fins trobar-nos amb la BV-2127. Just abans d’abandonar la vila, girem a mà dreta com si anéssim a l’hospital i agafem el primer camí a mà esquerra abans de la gran zona d’aparcament. Creuem la riera de l’Adoberia sense abandonar el camí fins arribar a una cruïlla de camins. Agafem el segon a mà esquerra com si anéssim cap a Les Cabanyes. Al cap d’uns 300 metres agafem el camí que surt cap a la dreta. Seguim el camí. Ara veiem els campanars de Vilafranca, Les Cabanyes i La Granada. Seguim fins al següent encreuament. Agafem el camí de la dreta com si anéssim cap a La Vinya dels Pals Pintats. Agafem el primer trencall que trobem a mà esquerra. Seguim uns 300 metres i ja som a la caseta del Coll de Bou.

Com arribar-hi des de Vilafranca


Terme municipal: 
La Granada

Aquest article ha estat publicat en Alt Penedès, General, La Granada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *