CARQUINYOLIS: recepta

INGREDIENTS

100 gr. d’ametlles crues
2 ous, 1 llimona
100 gr. de sucre
175 gr. de farina
1 cullerada de llevat en pols-mitja cullerada de canyella en pols
unes gotes d’anís.

PAS A PAS

Agafeu la farina i el llevat i feu una mena de volcà posant l’ou, el sucre, la raspa de llimona i la canyella en el centre.

Treballeu una mica aquests condiments, afegint les ametlles crues senceres i l’anís quan ja tingui consistència.

Un cop fet això, amasseu-ho tot fins poder formar unes barretes d’uns quatre centímetres d’amplada per dos d’alçada i pinteu-les amb rovell d’ou barrejat amb unes gotes d’aigua. J

a podeu posar les barretes al forn, a poca temperatura, i quan estiguin cuites, i encara toves, les talleu en diagonal i les torneu a posar al forn fins que quedin daurades i seques.

I què millor que acompanyar-ho amb una bona CREMA CATALANA!! T’explicarem com elaborar-la!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *