Sortida a Poblet

pa070033.JPG El passat dia 7 d’octubre de 2008, els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Màrius Torres, varem fer una sortida de convivència a Montblanc i Poblet. L’objectiu d’aquesta excursió era que tots els alumnes de 1r d’ESO ens coneguéssim millor i, així var ser. Vam sortir del Màrius a les 8:30 i vam anar a Montblanc. Allí ens van passar un vídeo sobre la Llegenda de Sant Jordi, i després varem tenir un guia que ens va fer una petita ruta turística per Montblanc. Vam visitar unes esglésies i ens explicaren una mica la seva història, les tres esglésies més destacades són: la de Sant Miquel, la de Santa Margarida i la de Santa Maria. L’església de Sant Miquel és l’església més vella de Montblanc. Vam veure unes muralles i varem pujar a un turó on s’hi veia tota la ciutat, però aquell dia hi havia boira i no es podia veure gaire bé. A l’oest, vam observar les muntanyes de Prades, també hi vam veure la muralla que envolta tot el poble i l’església de Santa Margarida. Vam anar a dinar cap allà les 13:30 – 14:00 hores. Vam dinar a l’Espulga de Francolí, davant d’unes molt boniques. Mentre dinàvem, va ser el millor moment per fer la convivència amb altra gent. Quan varem acabar, van anar fins a Poblet, que és un Monestir de monjos i allí ens van fer una visita guiada per tot el Monestir, ens explicaren com vivien, com era el monestir, la gent que hi havia enterrada, la seva vida anterior i la d’ara… Després vam anar cap a l’autocar que ens va portar fins a Lleida cap allà a les 17:30 hores.Vam arribar molt cansats, però aquesta excursió ha estat molt divertida.Odena Vilalta Castany (1r d’ESO ) (IES Màrius Torres)  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *