Fitxes de lectura

Marta Solsona Ichart _____________________________17/05/2009

kafka

Títol: Kafka i la nina que se’n va anar     de viatge.

Autor: Jordi Sierra i Fabra.

Il.lustrador: Letícia Ucín.

Editorial: Empúries

Nº pàg: 150

 

RESUM:

Aquest llibre tracta d’una nena que es diu Brígida i que ha perdut una nina, Elsi. Està en una plaça i un senyor que passeja per allí li pregunta que li passa; ella li contesta que està molt trista perquè ha perdut la seva nina.

Kafka li explica que la nina se n’ha anat de viatge i que li anirà enviant cartes i les hi portarà ell perquè és el carter del poble. Cada dia, al matí, Brígida i Kafka queden perquè puguin llegir les cartes. Quan Kafka li  ho explica a la seva companya, Dora, li diu que això no hauria de fer-ho. Però ell continua uns dies fent les cartes. Finalment, Brígida rep una carta on l’Elsi li diu que ja no li escriurà més perquè s’ha casat i ara està molt ocupada. Kafka, en veure-la trista decideix comprar-li una nina de porcellana per donar-li amb l’última carta. Kafka i Brígida es despedeixen per sempre.

VALORACIÓ:

Aquest llibre m’ha agradat molt perquè es fàcil de llegir i ha estat molt original. És força entretingut i amb una història molt tendra.

RECOMANACIÓ:

És un llibre que se’l pot llegir tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *