Sortida a Motblanc i Poblet

pa070057.JPGDiuen que viatjar s’aprèn. I és ben cert. També t’ho passes bé. Però no cal viatjar gaire lluny per a aconseguir les dues coses. Un exemple va ser la sortida que vam fer a Poblet i Montblanc. Tots dos són exemples del Nostre Patrimoni. Poblet és un lloc impressionant. S’hi respira molta pau i tranquil·litat. Entrar en la seva església és com viatjar al passat. Allí està enterrat el Rei Jaume I de Catalunya i Aragó. Montblanc ens va obrir les portes de les seves muralles, des d’on els nostres avantpassats van lluitar per defensar les seves terres i les seves creences. En conjunt, és una joia de l’arquitectura. El viatge va ser una gran experiència. Marc Morgó Monné ( 1r d’ESO ) (IES Màrius Torres) 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *