Taller de prevenció al Bullying

ELS NENS I NENES DE TERCER HEM FET UN TALLER DE PREVENCIÓ CONTRA EL BULLYING.

 

Aquest dimarts 5 de març hem fet un taller de prevenció contra el bullyng. Unes monitores del programa Barçakids de la Fundació Barça han vingut per explicar-nos què és el bullyng, en què es basa i com el podem prevenir. Hem fet una part més teòrica i després ens han proposat uns jocs cooperatius. Acabats els jocs hem reflexionat sobre com els hem portat a terme i quins aspectes podíem rectificar. Tots podem prevenir el bullyng, hem de tenir una actitud positiva i activa vers els companys. El treball en equip i saber valorar el que cadascun de nosaltres pot aportar ens fa millors!

Per veure’n una mostra cliqueu a l’enllaç:

https://photos.app.goo.gl/uMrN8pMwRLRv6p4Z7

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *