El Tió a P3 i intercanvi de regals amb 3r

Hola famílies,

Volem compartir amb vosaltres dues bones estones que hem passat a l’escola abans de les vacances d’hivern:

  • Vam fer cagar el Tió. Després de donar-li molt i molt de menjar durant una setmana sencera, li vam cantar la cançó mentre li picàvem ben fort, i  ens va cagar unes boniques pilotetes del món a cada nen/a.
  • Intercanvis de regals de P3 amb 3r. Els infants de P3 i 3r hem realitzat uns regals de manualitats que hem compartit entre nosaltres. P3 ha regalat a 3r un avet estampat amb les mans i 3r ens ha regalat uns bonics punts de llibre que també poden ser titelles de mà. Ens ha fet molta il·lusió compartir aquest moment i el detall amb els infants de 3r.
Aquí teniu les fotos. Esperem que us agradin!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *