Inici

EDICIÓ ESPECIAL PER A DIES ESPECIALS ♥:

Seguim amb les propostes especials per a dies especials. Teniu les propostes agrupades per temes:

1 – entrenant a nivell de LLENGUATGE MUSICAL per anar DESENVOLUPANT LES VOSTRES HABILITATS de lectura, agilitat, oïda.

2 – descobrint com construïr INSTRUMENTS CASOLANS, històries de COMPOSITORS, algunes de les OBRES més famoses, ESTILS DE MÚSICA.

3 – investigant diferents JOCS ONLINE o apps musicals per a deixar anar el MÚSIC QUE PORTEU DINS.

4- tocant amb TUTORIALS D’INSTRUMENTS. Espero que els gaudiu (però primer, recordeu, abans de tocar… DEMANEU PERMÍS I TRIEU EL MILLOR MOMENT PER A FER-HO :P).

Salut i música!


1-ENTRENEM (LLENGUATGE MUSICAL: llegim notes, ritmes, endevinem sons …). Les habilitats estan separades per colors i ordenades per nivells.

L’esquerre és el sempre el nivell més fàcil.

2 – DESCOBRIM com CONSTRUIR INSTRUMENTS CASOLANS, vida i obres famoses de diferents COMPOSITORS i alguns trets característics d’ESTILS MUSICALS.

  • Alumnes de CS: mireu l’aplicatiu del centre, amb la vida de BEETHOVEN (fons negre i bust blanc). Us he afegit vídeos sobre el músic de l’any, que també podeu anar mirant. Estan agrupats d’esquerra  dreta, començant pels documentals, al mig alguns temes i versions interessants, i a la dreta, vídeos més per a petits.

3 – INVESTIGUEM diferents JOCS ON-LINE: jocs interactius, inclosos la pràctica d’instruments (piano… ), agilitat o desenvolupa la teva creativitat barrejant instruments com un autèntic DJ.

4-Per a aquest darrer webmix, el de TUTORIALS D’INSTRUMENTS, recorda sempre: demanar permís amb la gent que convius a casa, pactar les millors hores per a tocar, i gaudir practicant (i recorda que l’error forma part de l’aprenentatge!!).