FEM LA MOTXILLA! – MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE BARCELONA

Hola, famílies!

Hem visitat el Museu de Ciències Naturals de Barcelona per realitzar una activitat dinamitzada, consistent en la simulació d’una recerca científica:

“El Museu de Ciències Naturals de Barcelona rep una subvenció per tal de dur a terme un projecte que permeti conèixer la biodiversitat d’una illa situada al bell mig del Mediterrani, batejada amb el nom d’Hipàtia.”

A partir d’aquesta premissa, els vostres fills i filles s’han hagut de plantejar preguntes: Quines investigacions podríem fer? Quins són els materials necessaris per a desenvolupar-les? Com ens hem d’organitzar? L’observació, el treball en equip i la comunicació han estat la base de l’aprenentatge col·lectiu en aquesta aventura.

Així, doncs, els nostres alumnes han pogut aplicar el mètode científic, per examinar el món físic d’una manera objectiva, i han utilitzat, de manera responsable i creativa, el material d’investigació per obtenir informació.

Estan fets uns científics i científiques fantàstics!!!

4t A – FEM LA MOTXILLA!

4t B – FEM LA MOTXILLA!

1 thought on “FEM LA MOTXILLA! – MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE BARCELONA”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *