Corfbol a la Mar Bella!

 

Fa setmanes que des de l’Educació Física vam descobrir el Corfbol, un esport mixt semblant al Basquet però només de vista, ja que quan hi hem participat hem comprovat que és molt diferent.

Fotografies de l’Activitat –> Corfbol

Gracies a la organització de l’activitat, que ens van deixar unes cistelles específiques de Corfbol per a treballar-lo des de l’escola, i avui hem pogut practicar a través d’uns partits dinamitzats per uns monitors i monitores.

 

CosmoCaixa

Hola famílies,

Aprofitant que aquest curs els nens i nenes han treballat l’Univers i la Terra, aquesta setmana hem visitat el CosmoCaixa. Hem pogut gaudir d’una visita dinamitzada a l’exposició permanent del Kósmos i també hem descobert l’univers a través del planetari.

I ja que estàvem al CosmoCaixa hem aprofitat també per visitar el famós bosc inundat!

Hem gaudit moltíssim!!

 

Enllaç fotografies 4tA: https://photos.app.goo.gl/hK5r1FbrQve1o6D19

Enllaç fotografies 4tB: https://photos.app.goo.gl/SoWBPwS8tgjA8FRr6

Dining out at the restaurant

Hello!

4th graders want to show you what we have been doing this term. We have studied the unit “Dining out at the restaurant” We created restaurant menues and we did a role play pretending to be in a restaurant. Have a look!

we hope you like it!

 

Hola!

Els nens de 4t volen ensenyar-vos el que hem estat fent aquest trimestre. Hem estat estudiant la unitat “Dining out at the restaurant”. Hem creat menús de restaurants i hem fet un petit teatre simulant que estàvem a un restaurant.

Esperem que us agradi!

Videos and menues                          https://drive.google.com/drive/folders/1hsoK2v6MUUNNu8n37gCZNIlqAxchPgIh?usp=sharing

Setmana Cultural

Hola famílies,

Quina setmana més moguda i deliciosa hem viscut. Els nens i nenes de 4t estan creant el seu propi  restaurant i aquests dies hem aprofitat per començar a fer una maqueta de com els agradaria que fos, hem cuinat guacamole, hummus i magdalenes,  hem realitzat un taller d’experiments relacionats amb la cuina, hem seguit totes les consignes d’en Carnestoltes i per acabar hem fet una festa al pati tots junts. Aquí us deixem un recull de tot el que hem gaudit!!

 

Bon dia!!! Que passeu un bon dissabte de Carnaval!!! Avui últim dia de rebaixes d'hivern #nins #ninsmanresa #pictureoftheday #carnaval … | Carnaval, Moda infantil

https://photos.app.goo.gl/sNMGG4axoDoCeucP74t A

Enllaç fotos 4t B

https://photos.app.goo.gl/ZhHAtsVsTny7GCK17 4tc

Palau de la Música Catalana

Avui hem anat al Palau de la Música Catalana a veure l’espectacle Cobla 2.0.

Hem pogut veure en directe el que havíem treballat a classe sobre aquesta agrupació instrumental tradicional de Catalunya i així, adonar-nos de les característiques tímbriques i expressives dels diferents instruments que la integren.

Ens ho hem passat d’allò més bé!

Accés a les fotos de la sortida