EL MAPA DEL TRESOR

Hola, famílies!

Partint d’un plànol per trobar un tresor, hem proposat als nostres alumnes que en fessin una representació a mida real.

Amb aquesta activitat manipulativa, el vostres fills i filles han pogut aplicar coneixements que ja tenien, però que han de seguir ampliant -Unitats de mesura (principalment), línies rectes, angles de gir, …-, tot situant-se bé a l’espai del que disposaven i realitzant una bona mesura i representació.

Veureu imatges de la realització de l’activitat al pati de l’escola (en grups cooperatius) i vídeos, gravats a classe, on detallen les dificultats que han detectat per portar a terme la tasca i les solucions que hi han trobat.

4t A – MAPA DEL TRESOR

4t B – MAPA DEL TRESOR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *