QUÈ FEM AQUEST ESTIU?

Mentre estem fent números per saber si hem de començar a retallar despeses aquestes vacances, mentre treballem presencialment a les escoles durant el mes de juliol, mentre acabem el curs amb les retallades als centres… hi ha una cosa que cada vegada tinc més clara, i és que hi ha una cosa que MAI no ens podran prendre ni retallar: LA IL·LUSIÓ PER ANAR CADA DIA A L’ESCOLA…. i no ho dic amb broma!

Per això mateix, diferents associacions de mestres ja fa temps que estem preparant diverses escoles d’estiu per tal d’ajudar-nos en la nostra feina diària, i sobretot a que aquesta la fem amb la professionalitat que ens caracteritza.

Una d’aquestes escoles d’estiu és la que organitzem des de WEBQUESTCAT, i aquest estiu amb un curs més a part del de webquest,
METODOLOGIA 1×1.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *