Contes per la PAU a la Biblioteca Escolar

nens per la pauAprofitant el dia de la Pau ( 30 de gener) la última setmana de gener hem parlat també de Pau a la Biblioteca Escolar a través de contes i històries que parlen de guerra i de pau.

Els nens no volen la guerra d’Éric Batut ens ha servit de punt de partida per  parlar de les guerres que hi ha al món, dels refugiats, de les enfadades amb els companys només per tonteries, de la importància de fer les paus, de conviure…

Hem explicat 3 contes sobre aquesta temàtica i després hem fet un passeig per les imatges en parelles a partir de diferents contes que conten històries relacionades amb la pau i /o la guerra.els nens no volen la guerra

Ha estat una sessió molt profitosa i us heu portat molt bé. Gràcies per venir!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *