SPECIAL THANKS

En nom de tots els membres del consorci, donem les gràcies als companys i companyes d’eTwinning, mestres d’altres escoles europees, que han compartit activitats amb nosaltres en referència a la literatura, lectura creativa, representacions de teatre, lectura en veu alta i activitats dutes a terme en o des de la biblioteca escolar, amb alumnes de Primària i de Secundària.

Gràcies a Ceyla Arca, de Turquia; Bojan Lazic, de Croàcia; Monika Serokin, de Polònia; i Marcu Hajnal, de Romania.


En nombre de todos los miembros del consorcio, agradecemos a los compañeros y compañeras de eTwinning, maestros y maestras de otras escuelas europeas, que han compartido actividades con nosotros en referencia a la literatura, lectura creativa, representaciones de treatro, lectura en voz alta y actividades llevadas a cabo en o desde la biblioteca escolar, con alumnos de Primaria y de Secundaria.

Gracias a Ceyla Arca, de Turquía; Bojan Lazic, de Croacia; Monika Serokin, de Polonia y Marcu Hajnal, de Romanía.


On behalf of all the consortium members, we thank all the eTwinning partners, teachers of other European schools, who have shared activities with us referring to literature, creative reading, theatre plays, read alouds and activities carried out in or from the school library, with Primary and Secondary school students.

Special thanks to Ceyla Arca, from Turkey; Bojan Lazic, from Croatia; Monika Serokin, from Polonia and Marcu Hajnal, from Romania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *