SHARING AND GAINING

Bon dia Món!!

Us hem de confessar que morim de ganes de poder-nos moure, explorar biblioteques escolars europees, conèixer professionals de l’educació internacionalment i presenciar pràctiques educatives europees en què es treballi la metodologia CLIL i l’aprenentatge basat en projectes. Però som pacients i, mentrestant, seguim A TOPE mantenint viu el projecte i preparant el terreny per estar el més ben preparats possible per quan arribi el moment. 

Aquest mes hem estat fent equip i creixent, compartint informació d’alguns webinars que hem vist relacionats amb aquests temes. A més, hem preparat un recull d’activitats  literàries, treballades amb els alumnes, que volem compartir amb mestres d’arreu d’Europa que hem contactat per eTwinning i que, de la mateixa manera, ens faran arribar activitats relacionades a nosaltres, per així enriquir-nos mútuament.

La curiositat et pot? Dona un cop d’ull a les activitats que han preparat els centres: Escola Castanyer – Escola Les EscomesIE Greda 


Buenos días Mundo!!

Tenemos que confesaros que morimos de ganas de podernos mover, explorar bibliotecas escolares europeas, conocer profesionales de la educación internacionalmente y presenciar prácticas educativas europeas en que se trabaje la metodología CLIL y el aprendizaje basado en proyectos. Pero somos pacientes y, mientras, seguimos A TOPE manteniendo vivo el proyecto y preparando el terreno para estar lo mejor preparados posible para cuando llegue el momento.

Este mes hemos estado haciendo equipo y creciendo, compartiendo información de algunos webinars que hemos visto relacionados con estos temas. Además, hemos preparado un seguido de actividades literarias que se han trabajado con los alumnos y que queremos compartir con maestros y maestras de otras partes de Europa, a los cuales hemos contactado a través de eTwinning, y que nos compartirán, también, actividades relacionadas con la literatura, para así enriquecernos mútuamente.

Te puede la curiosidad? Héchale una ojeada a las actividades que han preparado los centros: Escuela Castanyer – Escuela Les Escomes – IE Greda


Good morning World!

We must confess that we are willing to be able to move, explore different European school libraries, to meet professionals of the education world, to experience educative practices working on AICLE or PBL methodologies, But we are patient and, meanwhile, we are ON FIRE keeping the project alive and preparing ourselves to be ready for when the time comes.

This month, we have been sharing information about different webinars we attended related to these topics. We also prepared a few literacy activities, worked with the students, that we want to share with other European teachers we contacted through eTwinning and who, in exchange, will share related activities with us so that we can grow and enrich each other. Are you curious? Have a look at the activities that the centers have prepared: Castanyer School – Les Escomes School – Greda Elementary and High School

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *