L’Òscar i la Peggy Blue

Resultat d'imatges de l'oscar i la peggy blueEl llibre comença a explicar quan l’Òscar té càncer i la seva àvia, la iaia Rosa, li diu que escrigui cartes a Déu. La iaia Rosa s’inventa que cada 5 hores que passen fa 1 any perquè així els anys que perdi els pugi celebrar. Ell s’enamora de la Peggy Blue que té l’enfermetat de la pell blava. La Peggy està esperant que un dia l’operin per poder tenir la pell rosa.

M’ha agradat molt perquè a vegades me fet sentir trista hi ha vegades contenta. Per mi es una mica surrealista però per això te fa entrar com si tu mateix estiguessis en aquell mateix moment, és un llibre amb molta història al derrera i que pot agradar molt a la gent si se’l llegeix de veritat.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *