LES CRÓNIQUES DE LA TORRE 1. LA VALL DELS LLOPS

Aquest llibre és el primer d’una saga de quatre llibres. És un llibre que conté animals fantàstics i  fetillers (pràctiques màgiques diverses), un llibre de gènere fantastic. El llibre explica la vida de la Dana, una noia molt especial que està destinada a fer grans coses al món de la màgia pel bé o per coses dolentes.

La Dana era una Kin-Shannay, un pont entre el món dels vius i l’altra banda (el món dels morts). De petita, aquesta noia tenia un amic imaginari, de fet era l’únic que tenia ja que era una persona molt solitària i treballadora. Vivia en una granja, tenia tres o quatre germans, no me’n recordo molt bé, els quals la prenien per boja quan els ho va dir. Un dia que va anar a collir aigua d’un pou es va trobar amb un vell que portava una túnica grisa, i que pareixia veure a l’amic imaginari de la Dana, que es deia Kai, però que en realitat no el veia directament, però sabia que estava allà. Aquest vell va demanar a la família de la Dana d’en portar-se-la a una escola d’alta fetilleria en la qual estarà la major part de la seva vida, alhora que la major part de la seva adolescència què la passaria mirant de trobar què era en Kai.

Resultat d'imatges de la vall dels llops

Doncs després de descobrir el pla d’en Suren, Mestre de la Torre i mentor de la Dana(el vell d’abans) ella i en Fenris(l’altre fetiller de la Torre) van intentar parar-ho, aconseguint-ho en l’intent i aconseguint també un poder que no s’imaginaven.

Jo recomano aquest llibre per a nois d’entre dotze i catorze anys.

 

Aquest article s'ha publicat dins de 1r ESO, ESO i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *