Un Tresor Al Safareig, JAUME COPONS

Un Tresor Al Safareig és un llibre interessant, un llibíndexre per llegir-se tranquil·lament. No és un llibre d’acció, ni de comèdia, ni de por, ni de misteri. Aquest llibre tracta sobre el Nil, un nen que s’ha de quedar 5 dies a casa de la seva àvia en un poble molt petit perdut en mig de la muntanya, on no té res que fer, però troba a l’Alba, una veïna que l’acompanyarà a tot arreu. Recomano aquest llibre a qui li agradin els llibres de tresors, mapes, en alguns moments els personatges estan cansats, i tristos per no aconseguir el que volen, però acaben passant-so bé.

Publicat dins de 2n ESO, ESO, General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Oliver Twist – Charles Dickens

0liver Twist explica com un nen orfe aconsegueix escapar dels seus “pares” adoptius que el tenien només per fer els treballs bruts. Va anar desde Mudfog fins a Londres i al camí es va trobar un noi que li oferiria una casa i menjar a canvi de col.laborar treballant de lladre. afortunadament un home que es victima del seu robatori li aconsegueix una bona vida i finalment l’ acollirà. A mi és un llibre que m’ ha agradat i ho recomendaria molt

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Petroli!!

 

Resultat d'imatges de Petroli!! Lucky Luke

Lucky Luke es presenta a Titusville el poble del petroli on tothom vol anar buscar petroli. Barry Blunt un coiot que s’aprofita de saber de les lleis, les utilitza per poder tenir sempre el que vol. Aquest coiot va amb una banda de bandits que amenacen els altres per prendre els seus pous.Aquesta banda causa alguns accidents en alguns pous del poble.

Lucky Luke podrà aturar-los ?

 

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Els camins de la por

Aquest llibre m’agradat perquè són diferents històries d’intriga i es suposa que també de “por”. El llibre tracta de diferents historietes de por i de misteri.

Aquest llibre li agradara a la gent a que li agrada aquesta mena d’ histories.

Publicat dins de 2n ESO | Deixa un comentari

Ser feliç és fàcil

kh

Recomanació: Aquest llibre tracta sobre una nena que és adoptada i explica la seva vida en un diari. Van succeint cosas emocionants com que els seus pares decideixen anar al seu país d’origen, la Xina, adopten a una germaneta nova, també de Xina i que perfectament li pot passar a algú. Aquest relat el recomano sobretot als nens/nes que siguin adoptats o que no es relacionen molt amb els pares.        El tema que tracta és molt interessant i el recomanaria a tots els nens/nes de la meva edat, més o menys (12-15) perquè reflexionin sobre aquest tema, ja que pot passar-l’hi a qualsevol actualment.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Diari del Greg -mala sort!-

Aquest llibre tracta sobre un diari que escriu en Greg, un noi que comença l’insitut i explica la seva vida. En el volum “mala sort!” en Greg explica com es queda sol al pati després de que el seu amic Rowley estigui amb una noia i altres coses que passen a casa seva.

9788427204638

Recomano aquest llibre perquè és molt divertit i et fa passar una bona estona.
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Ser feliç és fàcil, Care Santos

Aquest llibre m’ha agradat bastant. Tracta sobre una nena adoptada que ve de la Xina, és molt bona nena i bastant responsable. En un temps, els seus pares decideixen anar a la Xina perquè pugui visitar el se país ja que mai l’ha vist. Quan arriben a la Xina, començen a visitar tots el llocs i van decidir adoptar a un noi xinès perquè l’Analí pugui tenir un germanet.

Aquest llibre el recomano a qualsevol nen/a, adult o a nens adoptats. És un llibre bastant interesant i que pot agradar a molta gent, el recomano.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Aventura a les muntanyes dels homes ocell

Aquest llibre es una historia de un noi que es diu Marc que va a Nova York per el seu viatge d’estudis.Llavors una banda de delinqüents segresten l’avió i decideixen canviar de direcció l’avió. L’avió acaba aterrat a una selva per falta de combustible i allà troben a dos indígenes.Aquests es comence a conéixer però no parlen el mateix idioma.Llavors amb aquests sorgeixen moltes aventures fins que finalment es puja a un avió i surt d’allà.

Ha sigut un llibre molt interessant on he estat cada capítol esperant una nova historia.Aquests tipus de llibres m’agraden molt perquè sempre porten intriga.

Resultado de imagen de aventura a les muntanyes dels homes ocell

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Roger lo Pelat GEMMA PASQUAL I ESCRIVÀ

Roger lo Pelat, és un llibre molt interesant, i què demostra Resultado de imagen de roger lo pelatla força que té un noi que ha hagut de passar-ho molt malament, però tot i així segueix cap endevant amb la ajuda de una nena de la qual s’enamora. Encara que es va enfadar amb ella a propòsit per no passar-li el seu estat d’ànim després van ser felicos. Recomano molt aquest llibre ja que és una bonica història, i pensar que tenenit una vida tant normal, al dia seguent pugis estar a l’hospital per una malaltia. També serveix per gent que ho està pasant malament, que no es rendeixin.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

La Mina d’or de DICKDIGGER

 

Resultat d'imatges de La mina D'or de DickDigger

En Lucky Luke té una nova aventura  , passa a Nugget City on viu un amic de en Lucky Luke anomenat Dick Digger. Aquest senyor va trobar un dia una mina d’or, això els hi va interessar  a dos bandits  que ho van aprofitar per robar-li el mapa de la mina durant la nit. Lucky Luke estarà en una llarga persecució i veurem si pot recuperar o no el mapa de la mina.

 

La segona historia d’aquest còmic passa SilverBrook on hi ha un doble d’en Lucky Luke que el seu nom es Mad Jim. El doble l’ajuden dos persones més que també son coiots per poder tenir una part del tresor de en Mad Jim. Per això l’hauran d’alliberar primer de la presó del xerif. Lucky Luke els haurà d’aturar per poder declarar la seva innocència.

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Les Bruixes(ROALD DAHL)

El llibre de Roald Dahl les bruixes es un molt bon llibre en la meva opinio perquè es molt divertit i interesant.El llibre va de una avia i el seu net, ells viuen a Noruega ,l’ avia sempre parla de bruixes al seu net per que no l’ atrapin, un dia s’ emvan de vacançes a un hotel a Londres on troven a la reina de les bruixes.

Publicat dins de General | Deixa un comentari