Petits! Grans! Llibres!

Del 6 al 8 de juny, els llibres surten a trobar-nos i ens inviten a reflexionar, dialogar i aprendre. El lema d’aquest esdeveniment és “Les mil i una maneres de llegir”.

El Monestir de Sant Cugat acull experts, educadors, professionals, creadors i públic especialitzat al voltant de jornades, col·loquis i conferències. Tot es desenvolupa al “Bosc dels llibres”, un espai dissenyat per un equip d’arquitectes que convida als visitants a sentir-se com dins d’un conte.

Pocs consultar la programació seguint aquest enllaç

One thought on “Petits! Grans! Llibres!

  1. Imma

    Hola, deixo el comentari aquí, per què no sabia on fer-ho. Sóc la filla de la Joana Raspall estic recopilant tot el que hi ha d’ella a internet. Heu fet molta i bona feina. Aquest any és celebrarà el seu centenari i es fan diversos actes, us podeu assabentar en el blog que li estic fent. Si hi voleu col·laborar o simplement gaudir, allà ho trobareu. He possat l’enllaç a la vostre feina.
    http://joanaraspall.blogspot.com.es/
    gràcies per tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà