Nadal amb els petits

Durant el mes de desembre moltes de les activitats de l’escola giren al voltant del Nadal i tots hi participem amb ganes i il.lusió. A la biblioteca durant les últimes sessions hem explicat contes de Nadal, contes molt especials, alguns del fons de la nostra biblioteca i altres que vam  agafar en préstec de la biblioteca Municipal Pare Miquel. Tots els nens i nenes n’han pogut gaudir i molt especialment els més petitons.  No es cansaven de buscar la ratolineta en el conte “Ja és Nadal” de Stephen Lambert, de l’editorial La galera. És un conte amb pop ups, on s’amagava la nostra protagonista mentre que buscava cosetes per adornar el seu cau. O, aquell altre, “Hola Nadal” d’en Derek Matthews i publicat per Cruíïla,també amb pop ups i en el que, a més a més, a cada pàgina sonava una melodia diferent. Tant contents estaven que, al final de la sessió, van ser ells els que van voler cantar la seva nadala i recitar el seu poema omplint la biblioteca d’aquella màgia tan especial que només els nens amb la seva innocència i espontaneïtat saben transmetre.
Aquí us deixem unes quantes imatges d’aquestes estones que hem passat amb els vostres fills. Esperem que en gaudiu tant com nosaltres.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3CwLZdRJ6X0[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà