Superar les pors i les dificultats… tot un repte!

Tots sentim por davant els canvis, pensem que no serem capaços d’aprendre a fer alguna cosa, que allò no va amb nosaltres… pensem una i mil excuses per no esforçar-nos i superar les dificultats.

Però cada vegada és més necessari que afrontem reptes i aprenguem fent… encara que sigui “la O con un CANUT (o).

No us perdeu el vídeo que trobareu a “El taller total”

I tampoc aquest altre

I ja sabeu… esperem els vostres comentaris!

One thought on “Superar les pors i les dificultats… tot un repte!

  1. Ana Sánchez Cano

    Al maig del 68, a París, algú va fer una pintada que deia “Fes el que penses, perquè si no acabaràs pensant el que fas.” Avui l’he recordat amb el video del laberint i també la recordo sovint quan crec que he d’actuar però sento por, quan sóc davant situacions que suposen nous reptes que no estic segura de poder afrontar bé. Encara que dubto, sempre em dic: “Si penses que has de fer-ho, fes-ho”, perquè la meva major por, en el fons, és que si no actuo al final em conformaré, no voldré actuar. Pensar per fer, però també fer per pensar. Aprendre fent. Ser lliure per equivocar-me o per fer-ho bé. Ser jo i aprendre. Actuar i obrir noves vies de pensament. Aprendre. Ensenyar. Seguir aprenent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà