Has estat tú? Nova representació amb titelles de sisè

Un nou espectacle a la biblioteca! aquesta vegada una representació amb titelles d’un conte molt divertit. No us l’explico perquè ja ho fan els nens i nenes de sisè en el vídeo.

Estic passant molt bones estones  amb aquestes sessions i amb la seva preparació. Els grans s’han implicat molt. Han variat els contes que van triar per adaptar-los als més petits, per ampliar els diàlegs, per fer-los més entenedors i divertits. Han preparat titelles o màscares. Alguns han dissenyat el maquillatge que volien pintar-se. També han preparat un regalet per cada espectador, perquè recordin la seva actuació (un punt de llibre, un titella de cartolina,..). Baixaven a la biblioteca, en estones de pati a consultar-me, a veure que em semblava el que estaven preparant. Hem rigut molt junts. Jo fent el pallasso perquè perdessin la por i actuessin espontàniament, sense tallar-se davant els nens. Saltant i brincant, fent onomatopeies dels animals que representaven, fent veus diferents…

Fa gràcia veure aquelles cares admirades de què no tingui vergonya per fer el mico o el cangur i veure’ls després fent ells una cosa semblant. També hem preparat escenaris, han cercat imatges per projectar a la pantalla, han tapat la taula on actuaven amb roba i l’han pintat o moltes altres idees. Fins i tot un grup volia fer una piràmide humana i m’ha costat fer que canviessin d’idea perquè podia ser perillós i sobretot incòmode estar 10 minuts en aquella posició. En fí tinc un munt d’anècdotes precioses per explicar. La propera ocasió us explicaré la reacció dels espectadors que tampoc té pèrdua. Ara gaudiu amb el vídeo (que per cert el vam haver de gravar després, representant l’obra un altre cop perquè la primera vegada no havia sortit bé, coses del directe).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà