Cantant a la fira d’Esplugues la cançó inventada pel Projecte Nuestros pueblos

Tots els que seguiu aquest blog sabeu que els nens i nenes de 3r aquest any han participat en un fantàstic projecte col·laboratiu, Nuestros Pueblos.

Han compartit activitats amb nens i nenes d’arreu d’Espanya, han estudiat el seu poble, han explicat tot allò que estudiaven sobre Esplugues i han après moltes coses de la resta de pobles participants.

Durant el projecte, van anar a visitar a l’alcaldessa, la senyora Pilar Díaz, i li van cantar una cançó que, amb l’ajut de la nostra meravellosa mestra de música, la Vanesa, havien inventat. Li va agradar molt i, passats uns dies, vam rebre una invitació. Ens demanàvem que cantéssim aquesta cançó per als ciutadans del nostre poble durant la Fira d’Esplugues. Una passada per als nens i nenes!

Dissabte passat al matí, tots ben vestits i neguitosos, acompanyats per les tutores i, com no, per la Vanesa, sempre disposada a donar un cop de mà, van fer l’actuació. Molt emotiva. Nens i nenes de 3r cantant per Esplugues davant dels que passejaven per la Fira, una meravella!

Mireu alguna de les fotografies.I per si voleu escolar la cançó…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà