Nos unimos al Poemario colectivo “Poesía, eres tú”

El projecte “Poesía, eres tú”, impulsat per Silvia González i José Hernández, professors de Llengua espanyola i Literatura al IES Sierra de Leyre (Navarra) i al col·legi El Valle (Madrid) pretén apropar la poesia i les TIC a les aules. Es tracta de confeccionar un videopoemari col·lectiu amb poemes recitats pels alumnes i obrir una porta a la col·laboració entre centres. Es poden recitar poemes en totes les llengües oficials d’Espanya.

Amb molta il·lusió, ens hem apuntat a aquesta fantàstica iniciativa i avui han publicat al blog del projecte la nostra primera participació. Mireu i escolteu aquí els nens de primer recitant amb molta emoció poemes de la Joana Raspall. A la part dreta trobareu el logo del projecte amb un enllaç directe perquè aneu seguint les diverses aportacions de centres de tota Espanya i de diferents edats.

Ah! i us volem animar a què feu comentaris als diversos vídeos publicats. Penseu que un dels objectius que es persegueix és fomentar la comunicació entre els alumnes de diferents llocs d’Espanya que hi participen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà