Visiteu la revista digital d’il·lustració pinzellades al món!!

Ja fa temps vam descobrir aquesta revista digital que publica uns articles excel·lents sobre il·lustració als llibres infantils i juvenils. Doneu una volta de tant en tant i conèixereu propostes fantàstiques!

Avui hem descobert un article de la revista que parla sobre un curtmetratge poètic de Pablo Bullejos. Ens anima a veure’l ja que, diu, “ens ajuda a comprendre, als adults, com els llibres infantils són la clau de la imaginació. Ambientada en una biblioteca pública  trobem dos personatges centrals que estan units per la mateixa clau: la lectura”.

Hem gaudit molt els 10′, aproximadament, que té de durada i ens ha fet reflexionar sobre “la imaginació que es troba amagada als llibres”. Us oferim un enllaç directe per veure’l però us recordem que llegiu el post directament en el bloc de la revistapinzellades.jpg

Habiliteu el Javascript i el Flash per veure aquest Flash video.

Habiliteu el Javascript i el Flash per veure aquest Flash video.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà