“Lo cabàs viatger” ens visita

Un nou bibliocabàs ens ha visitat!

Des del Seminari de Biblioteques Escolars de la Ribera ens arriba la proposta lectora del CABÀS VIATGER, un cabàs fet de pauma ple de llibres especialment recomanats per altres alumnes d’altres escoles properes. Aquesta vegada amb nous llibres.

Nosaltres hem fet sessions d’animació lectora, de presentacions de llibres i després de passar una bona estona llegint les recomanacions dels companys hem deixat els nostres comentaris al Diari de Ruta del bibliocabàs i al sobret dels llibres que ens han agradat més.

100_4366

100_4368

100_4372

100_4374

100_4379

100_4370

 

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en bibliocabàs Ribera d'Ebre, biblioteca, llibres recomanats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *