NOVETATS

EDUCACIÓ INFANTIL (gomet taronja)

 

TUPI VA AL MERCAT

En Tupi viu en un món envoltat de coses i objectes dels qual encara no sap el nom. En aquest conte visitarà el mercat.

TUPI A LA GRANJA

En Tupi viu en un món envoltat de coses i objectes dels qual encara no sap el nom. En aquest conte visitarà una granja.

CICLE INICIAL (gomet blau)

LA FORMIGA VALENTA

La formiga Sandra no fa cas del que li diuen les amigues i ix del formiguer a pesar dels perills de l’hivern. Tot està blanc i fa molt de fred.

LA PLOMA

La colla de la marieta Antonieta ha trobat una ploma, però no saben què és allò i hi jugaran de mil maneres. Quina diversió!

 

CICLE MITJÀ (gomet VERMELL)

UN PINYOL FARCIT DE FADA

L’àvia d’en Marc és Il·lustradora i els dibuixos del seu darrer conte li agraden molt, però el final no l’acaba de convèncer: es pot castigar una fada trapella a viure per sempre dins d’un pinyol d’oliva? Per sort, a casa de l’àvia tot es una mica màgic, i en Marc pensarà un pla per alliberar la fada sense saber en quin embolic monumental ficarà tota la família.

 

CICLE SUPERIOR (gomet VERD)

LES HISTÒRIES DE LABEPRA 

Què faries si un dia rebessis una carta en què et diguessin que has de salvar un poble llunyà que ni tan sols coneixes?
Doncs això és el que els passa a en Miquel i la Paula, protagonistes d’aquesta història, dos joves entremaliats i amb ganes d’aventura que et descobriran tot un món fantasiós i màgic.
T’hi apuntes?

LES HISTÒRIES DE LABEPRA I L’ESPASA NEGRA 

Els joves bessons, en Miquel i la Paula, han de tornar a LABEPRA per descobrir la veritat de l’Espasa Negra, però no ho tindran gens fàcil, allí tot ha canviat i res és el que sembla.
Quin misteri s’hi amaga?
Per què son ells els elegits?
Aviat ho sabràs!

Bona nit, Júlia

La Júlia ha d’estar ingressada a l’hospital i, a més, ha de passar-hi alguns dies aïllada. Però això no li impedirà fer-se amiga d’en Bru, un nen també malalt. L’avi de la Júlia i la mare d’en Bru seran els carters els dies que han d’estar aïllats. Però un altre amic del tot imprevisible farà que la seva estada a l’hospital sigui absolutament fantàstica.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *