Pares

 

SESSIÓ DE CONTES EXPLICATS PER MARES

El passat dia 28 d’abril va tenir lloc una activitat d’allò més maca: tres mares del centre van fer una sessió de contes. Van triar com a eix central el mar, i a partir d’aquí van explicar tres històries relacionades: Nadarin, El pirata honrat i La tortugueta.

Dins d’una fantàstica maleta, portaven tots els elements necessaris per explicar el conte: ninotets, figures de peixos, caixes del tresor i   fins i tot un pegat de pirata!

Al final de la sessió, els assistents van rebre un regalet: una moneda del tresor del pirata honrat, i una petxineta platejada.

Volem donar les gràcies a l’Esther, la Rosalia i la Montse, que es van preparar la sessió amb molta cura i molt carinyo. Ho van fer de meravella!

Per suposat,  animem a la resta de pares i mares a participar en properes ocasions. Intuïm que aquesta va ser la primera de moltes altres trobades (al menys, aquest seria el nostre desig).


 

 

PRÉSTEC A CICLE INICIAL

Darrerament, els dies de préstec a Cicle Inicial ens visiten moltes famílies, la veritat és que la biblioteca fa goig, tan plena d’activitat!

Els pares i mares acompanyen al seus fills i filles en el procés de seleccionar el llibre que portaran cap a casa, o bé  comparteixen la lectura amb ells, distribuïts pels diferents espais de la nostra biblioteca.

2014-02-10 16.24.03

2014-02-10 16.27.33

2014-02-10 16.26.10

2014-02-10 16.25.39

 

 

 

 

One thought on “Pares

  1. Ester Martinez

    És fantàstic poder compartir les tardes dels dilluns a la biblioteca de l’escola en família. Moltes gràcies per fer-ho possible Esther i MªRosa, i per tot el caliu i carinyet que hi poseu!!!!

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *