Novetats

EN RAMON, EL RANXERO, DE PESCADOR A CUINER

ramonranxero

Darrerament ha arribat a les nostres mans, per cortesia de la Diutació de Tarragona, un llibre que ens agrada especialment, perquè el sentim com a  molt proper. Es tracta de En Ramon, el ranxero, de pescador a cuiner, editat pel Port de Tarragona, escrit per l’Imma Pujol i il.lustrat per l’Antonio Latre.

El conte, segon de la col·lecció ‘Petit Museu’ editada pel Port de Tarragona, forma part del projecte que porta a terme la Biblioteca Pública de Tarragona i el Museu del Port de Tarragona des de l’any 2011,  i que porta per títol El Serrallo un lloc de conte. La memòria dels pescadors. Aquest projecte té com a principal objectiu preservar i recrear el patrimoni immaterial del barri mariner del Serrallo.

A la nostra biblioteca també trobareu el primer títol d’aquesta col·lecció, En Pere el Vermell es fa a la mar, dels mateixos autors.

En Pere el vermell es fa a la mar

UN CONTE A LA BUTXACA

Una de les últimes adquisicions de la biblioteca ha estat la col·lecció “Un conte a la butxaca” de l’editorial Destino.

Són molt adequats per a Cicle Inicial. Estan escrits en una lletra llegada gran i fàcil de llegir i el vocabulari adient per a aquesta edat. A més, les il·lustracions són de molta qualitat.

Hi ha títols com: La Rínxols d’or, Rapúnzel, La Caputxeta vermella, El Polzet, la Bella Dorment…i molts més.

Són tot un èxit en el préstec de Cicle Inicial!

 

col destino

 

 

 

L’HOME DE LA LLUNA

 

Darrerament ha arribat a la nostra biblioteca  el llibre L’home de  la lluna,  de la saga que ha inspirat la pel·lícula de DreamWorks L’origen dels Guardians.

L’Home de la Lluna no sempre ha estat un home, ni sempre ha estat a la Lluna. Fa molt de temps va ser petit, fins que una batalla contra el malvat Ombra, el Rei dels Malsons, el va deixar orfe i el va empènyer a una aventura que el convertiria en el primer Guardià de la Infància.

Autor:  William Joyce
Il·lustrador:  William Joyce

Aquí podeu veure el tràiler de la pel·lícula

 

EL SERRALLO, AHIR I AVUI

serrallo

La Diputació de Tarragona ens ha fet arribar un exemplar del llibre: El Serrallo, ahir i avui.

Aquest interessant llibre ha estat editat pel Port de Tarragona i inclou un recull de fotos antigues del nostre barri.

Està a la vostra disposició a la nostra biblioteca.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *